ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Φλουμινένσε   

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Φλουμινένσε   
Spread the love

Μονομαχία με φόντο το Κόπα Λιμπερταδόρες, βρίσκοντας την Κορίνθιανς, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 6η θέση με 37 βαθμούς και την Φλουμινένσε στην 9η με τέσσερις λιγότερους.

Αήττητο 10 αγωνιστικών για την Κορίνθιανς μέχρι το ματς της περασμένης εβδομάδας στο Ρεσίφε με την τοπική Σπορτ, εκεί πάντως, όπου το 0-1 από την αντίπαλο της έδωσε τέλος στο σερί της «τιμάο». Παρόλα αυτά, διατηρήθηκε στην 6η θέση και στο -3 από την πρώτη τετράδα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στο Ρεσίφε, με την Σπορτ όμως πιο αποτελεσματική, καθώς βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα εννέα λεπτά πριν το φινάλε, δίκαια πάντως, γιατί δημιούργησε περισσότερες φάσεις. Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ της Κορίνθιανς, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της (4-4-4), ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τέσσερις μόλις βαθμοί για την Φλουμινένσε, σε τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς, με τον απολογισμό αυτό να μην είναι φυσικά ο επιθυμητός, από την στιγμή που έχει στόχο την απευθείας έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ή στην χειρότερη των περιπτώσεων στα πλέι οφ της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, 2-1 αρχικά σε βάρος της Μπραγκαντίνο, 0-2 στην συνέχεια από την Φορταλέζα, ενώ 0-0 την Κυριακή που μας πέρασε με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Ένα ματς, στο οποίο η Φλουμινένσε κινήθηκε σε ρηχά νερά και απειλήθηκε αρκετά από την αντίπαλο της και στο οποίο πάντως «ξύπνησε» προς το φινάλε, όπου είχε λίγες ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Φλουμινένσε, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μαρακανά», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Λούκας Κλάρο.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Κορίνθιανς, τρεις για την Φλουμινένσε και δύο ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Σάο Πάολο με γηπεδούχο την «τιμάο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, καθώς η Κορίνθιανς μπορεί μεν να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας αλλά συνεχίζει να έχει αστάθεια, ενώ απρόβλεπτη ως ομάδα η Φλουμινένσε, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x