Spread the love

Στο ΟΑΚΑ και στους Ζωσιμάδες συνεχίζεται η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

AEK-Aτρόμητος

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ατρόμητο στο ντεμπούτο του  Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.  Η “Ενωση”, στην μετά Μιλόγεβιτς εποχή, θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη μετά το 1-3 κόντρα στον Παναιτωλικό, συνεχίζοντας τα επιτυχημένα αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ όπου έχει ,μέχρι τώρα,  δύο νίκες με Ιωνικό και Λαμία(3-0 και 1-0 αντίστοιχα).  Το 4-3-3  και το 4-4-2 είναι στις σκέψεις του Γιαννίκη που λογικά θα αφήσει στον πάγκο τον Λε Ταλέκ για να βάλει Σιμάνσκι -Σιμόες στη μεσαία γραμμή και 10 άρι τον Τσούμπερ. Με  Αμπραμπατ -Λιβάι στα άκρα και τον Αραούχο κορυφή. Αυτό στο 4-3-3  .Σε 4-4-2 , ο Τσούμπερ θα μπορούσε να παίξει ως ψεύτικος φορ μαζί με τον Αραούχο και στα άκρα Αμπραμπατ-Λιβάι.

Ο Ατρόμητος, είναι τελευταίος με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες  απογοητεύοντας με τις εμφανίσεις του και βέβαια όλα αυτά είχαν αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή ,με τον Παράσχο να παίρνει τη θέση του Λόπεθ, με την ομάδα του Περιστερίου να έχει στο στόχαστρο και τον Γιαννίκη. Εκτός αποστολής θα είναι οι Καρτάλης και Κυριάκος Παπαδόπουλος

Στην αποστολή του Ατρόμητου βρίσκονται οι Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος.

Προϊστορία:  2-1-4 η πιο πρόσφατη προϊστορία.

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ, στο καινούργιο της ξεκίνημα, θα προσπαθήσει να βάλει ένα γρήγορο γκολ για να προβληματίσει τον Ατρόμητο.  Εντός ΟΑΚΑ είναι δυνατή, ο Ατρόμητος έχει αστάθεια

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/Over 2.5

ΠΑΣ -Ολυμπιακός

Στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ  φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα φοβερά ανταγωνιστικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι με δύο νίκες, απέναντι σε ΠΑΟΚ (Τούμπα) και Παναθηναϊκό(εντός, ενώ έκτοτε μετρούν τρεις ισοπαλίες , δύο με Ιωνικο και Ατρόμητο εκτός,  και μία εντός έδρας και μία με τον ΟΦΗ. Εχοντας δεχτεί μόνο δύο γκολ στο Πρωτάθλημα, η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά  πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον Πρωταθλητή.  Αγωνιστικά, ο Μεταξάς  δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λώλη, όπως άλλωστε και τον Κόντε, που θα χάσει όλη τη σεζόν μιας και υπέστη  υπέστη ρήξη χιαστού.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό:Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλο, Καραγιάννη, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκες, Σιόντη, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Λιάσο, Τριάδη, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μιλιντσεάνου, Περέα.

Ο Ολυμπιακός μετά τις δύο  ισοπαλίες στο Καραϊσκάκη ,με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, δεν είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αυτό φέρνει πίεση. Εκτός, καθάρισε εύκολα Λαμία και Αστέρα με τον Μαρτίνς να πρέπει να διαχειριστεί την κούραση των διεθνών. Η λογική μιλάει για 4-3-3  με Ελ Αραμπί βασικό αν και ο Μαρτίνς δούλεψε το 4-4-2 στις προπονήσεις μιας και ο Τικίνιο με τον Μαροκινό έμειναν στο Ρέντη. Αν εξαιρέσει κανείς τους Τζολάκη -Σουρλή που ήταν με την Ελπίδων που είχε θέματα με Κορονοϊό ,χωρίς να έχουν  επηρεαστεί οι δύο και τον Μάρκοβιτς που έμεινε εκτός , ο Μαρτίνς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Προϊστορία: 2-2-3, με δύο σερί ισοπαλίες (1-1) στους Ζωσιμάδες

Εκτίμηση:  Ενα ματς που  ο ΠΑΣ θα πάει να μην χάσει και να προβληματίσει τον Ολυμπιακό ,που με τη σειρά του θέλει τη νίκη πάση θυσία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ  ημίχρονο , 2-3 τέρματα Λιγκ

(Visited 82 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x