ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Ιταλίας: Βενέτσια- Φιορεντίνα

Α΄ Ιταλίας: Βενέτσια- Φιορεντίνα
Spread the love

Οι “Βιόλα” εξορμούν στην Βενέτσια με στόχο το 4ο διπλό τους σε ισάριθμα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους έτσι ώστε να πιάσουν την Ρόμα στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι νεοφώτιστοι προβιβάστηκαν στην μεγάλη κατηγορία μέσο των play offs και με ρεκόρ: 1-2-4 βιώνουν στο πετσί τους τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της κατηγορίας όντας στην 17η θέση δηλαδή οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Πριν την διακοπή έσωσαν με γκολ του Μπούσιο στα χασομέρια την ισοπαλία με 1-1 στην Σαρδηνία απέναντι στην Κάλιαρι ενώ λίγο πριν είχαν φέρει ακόμη ένα “Χ” με το ίδιο σκορ εντός έδρας κόντρα στην Τορίνο.

Δεν έχει απουσίες της τελευταίας στιγμής ο Πάολο Ζανέτι και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το “4-3-3” και επιθετική τριπλέτα τους: Τόμα Ανρί, Ντένις Γιόνσεν και τον Ντέιβιντ Οκερέκε.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη κερδίσει και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια τους από την εκκίνηση του πρωταθλήματος ( Αταλάντα 1-2, Τζένοα 1-2, Ουντινέζε 0-1) και θα επιδιώξουν να κάνουν το “καρέ” απόψε.

Εάν τα καταφέρουν θα πιάσουν τους Ρωμαίους στην 4η θέση εκμεταλλευόμενοι την χθεσινή ήττα της ομάδας του Μουρίνιο από την Γιουβε στο Τορίνο.

Με τον 21χρονο διεθνή Σέρβο φορ Ντούσαν Βλάχοβιτς σε κέφια στο “9” πλαισιωμένο στην επιθετική τριπλέτα μαζί με τον Χοσέ Καστεγιόν και Νίκολα Γκονζάλες.

Προϊστορία: Τα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με δυο γκολ και κάτω.

* Σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό το 2ιπλο έχει αξία εδώ και θα το τιμήσω. Με περισσότερο ρίσκο σε combo το 2+ Over 2,5 στο 3.00 αφού οι “Βιόλα” έχουν δεχτεί γκολ στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 33 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x