ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Με δύο δυνατά διπλά θα πορευθούμε στη Λιγκ 2

642 Λειτον-Φορεστ Γκριν 

Οταν μία ομάδα σαν τη Λέιτον έχει στόχο να βρεθεί σε διαδικασία ανόδου μετρά  σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, (0-3-1), αυτό απο μόνο του αποτελεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά όταν σε παιχνίδι όπως με τη Γουόλσολ που φαινομενικά είναι κατώτερη της . Στα δύο απο τα τέσσερα πιο πρόσφατα έμεινε στο μηδέν και στο άλλο σκόραρε ένα (1-1  με τη Μπάροου εκτός έδρας).  Κάπως έτσι έπεσε απο την 6η θέση και είναι στο -2 απο τη Σουίντον  Εντός μετρά 3-2-1 και με δύο ισοπαλίες σερί στο σπίτι της.

Η Φόρεστ Γκριν  είναι πρωτοπόρος με +4 απο τη Χαρογκέιτ . και αήττητη εκτός έδρας,(5-1-0), και βγάζει και χαρακτήρα μιας και ισοφφάρισε την εντός έδρας απο τη Σουίντον(0-2) με εκ νέου διπλό 0-2 κόντρα στη Σκάνθορπ.  Μετρά 4-1-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει.

Προϊστορία: Δύο σερί διπλά (2-4 και 0-1 αντίστοιχα).

Εκτίμηση: Πολύ καλό ερώτημα ο φαβοριτισμός, βάσει αποδόσεων,  της Λειτον κόντρα στην πρωτοπόρο. Προσωπικά το 2.65 το θεωρώ λάθος και θα το επιλέξω σαν διπλό

                                                             ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

643 Μανσφιλντ-Πορτ Βειλ 

Σε κακά χάλια η Μάνσφιλντ (0-3-3)  και χωρίς γκολ σε τέσσερα σερί παιχνίδια που έχει δώσει, πιο πρόσφατο το 0-2 απο τη Νορθάμπτον. Είναι τρίτη απο το τέλος   με πολλά εσωτερικά προβλήματα  και με 2-2-3 εντός έδρας.

Η Πόρτ Βέιλ ξεπέρασε την ήττα απο τη Σάτον ,σε ένα φοβερό ματς(3-4), και παίζοντας εξαιρετικά επικράτησε με 3-1 κόντρα στη Μπάροου όντας πια στην 3η θέση της βαθμολογίας αλλά κυρίως βγάζοντας πολύ δυνατό χαρακτήρα που μπορεί να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο. Eχει φοβερή ισορροπία και αγωνιστική αλλά και ψυχολογική  μετρώντας και 3-1-2 μακριά απο την  έδρα της.

Προϊστορία: 2-2-0(4-0 πέρυσι)

Εκτίμηση: Η Προϊστορία παίζει ρόλο στην Αγγλία, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και το μομέντουμ που είναι υπέρ της Βέιλ.

                                                                                             ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 30 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x