Spread the love

Η Πόρτσμουθ είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό σημείο που μπορεί να μας πληρώσει σε  πολύ καλές αποδόσεις.

 

Kρου-Σάντερλαντ

Σε χαμηλά βαθμολογικά μονοπάτια η Κρου η οποία είναι προτελευταία  και με μία νίκη σε 12 ματς(1-5-6) κάνει μεγάλο αγώνα για να επανέλθει σε θετικά αποτελέσματα και βέβαια  να κάνει βήμα σωτηρίας. Μετά τη μοναδική νίκη, κόντρα στη Μπέρτον (2-1), μέτρησε δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες ,όλες  στο γκολ -γκολ. Πιο πρόσφατη η ήττα από τη Φλίτγουντ  με 3-0 εκτός έδρας.  Εντός έδρας έχει 1-2-2 με τέρματα 6-7.

Η Σάντερλαντ κατάφερε ,έστω και με 10 , να κάνει τη διαφορά, παρά την αποβολή του Εμπλετον(μέσος,10-2) και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Τζίλιγχαμ με 2-1 και με ανατροπή. Τέταρτη νίκη σε έξι παιχνίδια για τις “Μαύρες Γάτες”  που είναι στο -1 από την Πλιμουθ (πρωτοπόρος γαρ) και με 2-1-2 εκτός έδρας.

Προϊστορία: 2-2 πέρσι.

Εκτίμηση: Η Κρου σε καθε ματς δίνει αγώνα επιβίωσης, απο την άλλη η Σάντερλαντ, εκτός έδρας, δεν είναι τόσο στιβαρή όσο εντός όπου έχει μόνο νίκες σε έξι ματς. Πιστεύω σε ένα ματς με πολλά γκολ και μάλιστα θα σκοράρουν και οι δύο.

          ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

Πορτσμουθ-Ιπσουιτς

Με μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει η Πόρτσμουθ ψάχνει να βρει σανίδα σωτηρίας για να βρεθεί όσο πιο ψηλά μπορεί. Απέχει τέσσερις βαθμοιύς απο τα πλέι οφ  και την 6η θέση ,ενώ  εντός έδρας έχει  3-1-1.  Είναι πάντως συνεπής στα Over μιας και μέχρι τώρα έχει 6 στα 6. Ζητούμενο όμως αποτελεί η σταθερότητα στην απόδοση και τα αποτελέσματα.

Η Ιπσουιτς με 3-2-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια της υποφέρει και αυτή απο έλλειψη σταθερότητας. Και αυτό γιατί όταν κερδίζεις την Κέμπριτζ, εκτός έδρας,με 2-0 και ισοφαρίζεσαι υπάρχει θέμα. Είναι και αυτή ομάδα του Over(6 στα 6) με τρία στα τρία γκολ γκολ. Μακριά απο την  έδρα της  έχει 1-1-3 και αυτό είναι πρόβλημα,όντας ένα βαθμό κάτω απο την αντίπαλο της.

Προϊστορία: Δύο σερί άσοι(1-0 και 2-1)

Εκτίμηση: Η Πόρτσμουθ ανασταίνεται όταν παίζει ανταγωνιστικά παιχνίδια με ομάδες ιστορικές όπως και αυτή. Συν ότι  υπάρχει η προϊστορία, το “πρέπει” της γηπεδούχου, αλλά και το χάλι εκτός έδρας ,της Ιπσουιτς θα πάω με τον άσο.

     ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 24 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x