ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Αταλάντα ( 6ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Αταλάντα ( 6ος όμιλος)
Spread the love

Στο θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ ούσα 3η στην βαθμολογία του ομίλου υποδέχεται την πρωτοπόρο Αταλάντα με την διαφορά τους πριν την σέντρα να είναι στο -1 ενώ την ίδια ώρα η 2η Γιούνγκ Μπόις φιλοξενεί την ουραγό Βιγιαρεάλ.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή αν και βρισκόμαστε νωρίς ακόμη στην σαιζόν. Πιο συγκεκριμένα τρέχουν ένα αρνητικό ρεκόρ με τρία συνεχόμενα ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα ( 0-1-2) με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 6η θέση με πιο πρόσφατη ήττα το 2-4 από την Λέστερ στο King Power.

Στο Champions League τα πράγματα εξελίσσονται επίσης δύσκολα αφού με τον Σόλκσιερ στον πάγκο μετράνε 7/12 ήττες στην διοργάνωση ενώ η πιο πρόσφατη νίκη τους επί της Βιγιαρεάλ (2-1) στα χασομέρια με σκόρερ τον CR7 ήταν μόλις η 1/4 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι: Βαράν- Μαρσιάλ και ο Ντιαλό είναι εκτός δράσης αλλά στον αντίποδα επιστρέφουν στην αποψινή αποστολή οι: Καβάνι- Φρεντ.

Λογικά θα δούμε το “4-2-3-1” με τον Μπρούνο Φερνάντες 10άρι, τον CR7 στο “9” και τους: Γκρίνγουντ- Ράσφορντ στα άκρα της επίθεσης.

Οι Ιταλοί προέρχονται από το 2ιπλο που πέτυχαν στο Έμπολι με 4-1 με τους Ίλισιτς- Ζαπάτα να βρίσκουν δίχτυα και έτσι ταξίδεψαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο Νησί.

Μην ξεχνάμε πως το συγκρότημα του Τζιουσέπε Γκασπερίνι αριθμεί στις 5/7 νίκες στις αντίστοιχες τελευταίες “εξορμήσεις” του έχοντας χάσει σε αυτά τα ματς μόλις μια φορά.

Με ρεκόρ: 3-1-1 έχει σκαρφαλώσει στην 6η θέση του Καμπιονάτο ενώ στον όμιλο με συγκομιδή 4 βαθμών ( Βιγιαρεάλ 2-2, Γιούνγκ Μπόις 1-0) προπορεύεται ούσα στο + 1 από τα “κίτρινα υποβρύχια” και την αποψινή της αντίπαλο.

Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να δούμε το “3-4-3” με επιθετική τριπλέτα τους: Ζαπάτα, Μαλινόφσκι και τον Ίλισιτς.

Προϊστορία: Οι δυο αυτές ομάδες αναμετριούνται για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Χλωμή την βλέπω την Μάντσεστερ.Γ και απόψε αφού δεν έχει καλή ψυχολογία, δεν έχει καλό momentum και την Κυριακή την περιμένει και η Λίβερπουλ. Η Αταλάντα αντίθετα έχει αρχίσει να συνέρχεται και συνήθως εκτός έδρας στην διοργάνωση μαζεύει βαθμούς. Εν κατακλείδι, το μοναδικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι ο Κριστιάνο Anytime σκόρερ στο 90λεπτο σε απόδοση 1,80.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90λεπτο

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x