ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Γκενκ ( 8ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Γκενκ ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Γκενκ για τον 8ο όμιλο με τα “σφυριά” να μετρούν το απόλυτο μέχρι τώρα σε νίκες και να οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας σε αντίθεση με τους Βέλγους που έχουν τρεις βαθμούς λιγότερους και βρίσκονται σε κακό φεγγάρι.

H ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πέτυχε σπουδαίο 2ιπλο στην έδρα της Έβερτον με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ογκμπόνα και έτσι όχι μόνο “έσβησε” την πρόσφατη ήττα που γνώρισε από την Μπρεντφορντ αλλά έμεινε σε απόσταση βολής από την 6άδα στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας παράλληλα καταγράψει ένα ρεκόρ συλλόγου με 7 διαδοχικά παιχνίδια εκτός έδρας στην κατηγορία δίχως ήττα.

Στο γκρουπ μετράνε 2/2 με νίκες αφού έχουν κερδίσει με το ίδιο σκορ ( 2-0) τόσο την Ραπίντ Βιέννης όσο και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όπως γίνεται αντιληπτό αν κερδίσουν και απόψε θα έχουν κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Οι φιλοξενούμενοι σε αντίθεση με τα “σφυριά” προέρχονται από 4/5 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι δυο είναι back to back στο πρωτάθλημα με “θύτες” την Σαρλερουά ( 0-2) και την Έουπεν ( 0-3) με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 6η θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα και στο -5 από την κορυφή.

Στον όμιλο ήττα γνώρισαν και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους και μάλιστα εντός έδρας από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 0-3!

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε καλό momentum έχοντας κερδίσει στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι αριθμούν αντιστρόφως ανάλογη πορεία μετρώντας τον ίδιο αριθμό σε ήττες.

Μικρός ο Άσος για αυτό σε combo θα τραβήξουμε και το Over 1,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 1,5

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x