ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Άστον Βίλα
Spread the love

Στο Emirates απόψε η Άρσεναλ υποδέχεται την Άστον Βίλα με τις δυο ομάδες να έχουν πολλά κοινά αναφορικά με την μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Τόσο στην εκκίνηση τους όσο και στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους που δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα αλλά και την προοπτική που έχουν για να βελτιωθούν και να σκαρφαλώσουν πιο ψηλά από την μέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκονται στην παρούσα φάση.

Οι “κανονιέρηδες” παρότι ξεκίνησαν με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ νωρίς στο παιχνίδι εντούτοις όσο πέρναγε η ώρα το βράδυ της Δευτέρας , στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Πάλας , η απόδοση τους έπεφτε με αποτέλεσμα να δεχτούν δυο γκολ και να καταλήξουν να πανηγυρίσουν σαν … νίκη τον βαθμό της ισοπαλίας που “έσωσαν” στα χασομέρια με λυτρωτή και σκόρερ τον Λακαζέτ για το τελικό 2-2.

Νωρίτερα η ομάδα του Αρτέτα είχε αποσπάσει “λευκή” ισοπαλία στο Essex από την Μπράιτον με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 11η θέση.

Εκτός από τον Τσάκα που θα λείψει καιρό αμφίβολοι είναι και οι: Σάκα/Τίρνεϊ που αποχώρησαν “λαβωμένοι” την Δευτέρα το βράδυ από το γήπεδο.

Πιθανότατα θα δούμε απόψε το “4-4-2” με Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ ως επιθετικό δίδυμο και τους: Όντεργκααρντ, Σμιθ Ρόου, Τόμας και Παρτέϊ στα χαφ ενώ μπροστά από τον Ράμστεϊλ θα παραταχτούν οι: Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ και ο Ταβάρες.

Οι “Χωριάτες” … κατάφεραν να χάσουν την περασμένη αγωνιστική μέσα στο Villa Park από την Γουλβς ( 2-3) σε ένα ματς στο οποίο μέχρι και δέκα λεπτά πριν από την λήξη ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0! Ωστόσο ολιγωρίες στα μετόπισθεν και ατομικά λάθη επέτρεψαν στους “Λύκους” να πετύχουν τρία τέρματα σε ένα 10λεπτο και να πανηγυρίσουν στο φινάλε μια μάλλον ανέλπιστη νίκη.

Ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ Μπέιλι και ο επίσης ακραίος επιθετικός Μπερντάντ Τραορέ είναι πλέον διαθέσιμοι αλλά δύσκολα θα δούμε έστω και έναν από τους δυο βασικούς απόψε. Ο Ντιν Σμιθ σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό “3-4-1-2” με τον Αργεντινό Μπουέντια στο “10” και επιθετικό δίδυμο τους: Γουότκινς- Ινγκς.

Επίσης θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Αργεντινό γκολκίπερ Εμιλιάνο Μαρτίνεζ απέναντι στην ομάδα που τον έφερε στο Νησί και τον ανέδειξε για μια 8ετία και βάλε.

Προϊστορία: Η Άστον Βίλα αριθμεί 3/3 νίκες απέναντι στην Άρσεναλ εκ των οποίων η πιο πρόσφατη εκτός έδρας με 3-0!

* Τα 11 πιο πρόσφατα εντός έδρας της Άρσεναλ με την Άστον Βίλα έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα και το ίδιο αναμένω να γίνει και απόψε ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αγώνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x