ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Νιουκάστλ

Πρέμιερ Λιγκ:  Κρίσταλ Πάλας- Νιουκάστλ
Spread the love

Στο Λονδίνο η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Νιουκάστλ που θα παραταχτεί δίχως τον Στιβ Μπρους αφού ο τελευταίος έλυσε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του με τον ερχομό των Σαουδαράβων στην ομάδα.

Οι «Αετοί του Λονδίνου» προέρχονται από την ισοπαλία που απέσπασαν στο Emirates από την Άρσεναλ ή για να ακριβολογούμε από την ισοπαλία που παραχώρησαν στους «κανονιέρηδες» με την έννοια πως δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Λακαζέτ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Πατρίκ Βιεϊρά μετά την λήξη του αγώνα στο «παρθενικό» του παιχνίδι ως αντίπαλος της πρώην του ομάδας.

Οι «καρακάξες» έχασαν πιο εύκολα από ότι ενδεχομένως να δείχνει το τελικό 2-3 μέσα στην έδρα τους από την Τότεναμ και έτσι συμπλήρωσαν οχτώ ματς ( 0-3-4) δίχως νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα που στα social media παρελαύνουν ονόματα όπως του Κόντε, του Τζέραρντ και του Big Sam ως υποψήφιοι αντικαταστάτες τοτ Στιβ Μπρους και αυτά των: Μπέιλ, Ντεμπελέ για παίκτες η Νιουκάστλ δεν έχει κάνει σεφτέ σε νίκη και βυθίζεται ολοένα και πιο κάτω στην βαθμολογία.

 

Προϊστορία: Από τα 31 μεταξύ τους παιχνίδια η Νιουκάστλ έχει κερδίσει τα μισά. Μάλιστα τα 4 τελευταία έχουν λήξει στο St. James΄s Park με δυο και κάτω τέρματα.

 

  • Και οι δυο ομάδες έχουν βρει δίχτυα στα 7/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Νιουκάστλ όπως ακριβώς έχει συμβεί και στα τελευταία τρία της Πάλας. Επίσης έχουν φέρει οι δυο αυτοί αντίπαλοι 4 (!) φορές ισοπαλίες με ακριβές σκορ το 2-2. Έτσι θα ποντάρω βασικά στο Goal και σε Fun Bet το 2-2 ως ακριβές σκορ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x