Spread the love

Στο Καραϊσκάκη  ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι Ερυθρόλευκοι ,έχοντας ήδη δύο απώλειες εντός έδρας με λευκές ισοπαλίες κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό θέλουν όχι μόνο να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και να αυξήσουν τη διαφορά από τον αντίπαλο τους.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άιντραχτ όπου με το 3-1 υπέστησαν την πρώτη ήττα της σεζόν .Ο Μαρτίνς σκέφτεται να αλλάξει πρόσωπα στην ενδεκάδα  βάζοντας τον Κουντε και τον Γκάρι Ροντρίγκεζ αντί των Μπουχαλάκη και Αγκιμπού.Οι υπόλοιποι είναι γνωστοί με ένα ερώτημα για το Ανδρούτσος η Λαλά.

Ο ΠΑΟΚ,σε αντίθεση με τα εντός έδρας επιτεύγματα του,(1-1-1)εκτός έχει τρεις σερί νίκες παίζοντας πιο  απελευθερωμένος εκτός Τούμπας.Μάλιστα στο Κόνφερενς νίκησε την Κοπεγχάγη στο Πάρκεν με 2-1 πατώντας κορυφή.

Αγωνιστικά επιστρέφει στην αποστολή ο Κρέσπο όχι και ο Κουρτιτς. Ερωτηματικό το που και αν παίξει ο Αουγκούστο με τον Ελ Καντουρί να είναι έτοιμος όπως και κάι το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη στα στόπερ με ένα εκ των Μιχαι ,Βαρέλα να είναι στο μυαλό του προπονητή.

Προϊστορία:6-2-3 πέρσι δύο νίκες ο Ολυμπιακός.Τελευταιο διπλό την προπερσινη σεζόν με τον Μιχαι στην  τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες λύσεις από τον κουρασμένο ΠΑΟΚ με το παιχνίδι εν πολλοίς να κρίνεται στο κέντρο. Ίσως παίξει ρόλο και η απουσία του κόσμου του Ολυμπιακού ελέω τιμωρίας. Σε κάθε περίπτωση ο σκόρερ Ελ Αραμπί και το over 9.5 κόρνερ μοιάζουν εξαιρετική περίπτωση όπως και τα 2-3 τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ:2-3 Τέρματα,anytime Scorer Ελ Αραμπί ,Over 9.5 κόρνερ

 

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x