ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Πατρονάτο

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Πατρονάτο
Spread the love

Με στόχο την επιστροφή στα τρίποντα αλλά και την βελτίωση της βαθμολογικής της εικόνας η Ατλέτικο Τουκουμάν, η οποία φιλοξενεί σήμερα στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο» την Πατρονάτο.

Τέσσερις βαθμοί για την Ατλέτικο Τουκουμάν στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με το 4-3 αρχικά φιλοξενώντας την Αρχεντίνος Τζούνιορς και το 1-1 μεσοβδόμαδα στην έδρα της Εστουδιάντες, στο ντεμπούτο μάλιστα στον πάγκο της του 43χρονου Πάμπλο Γκινιασού, να την φέρνουν στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτογκόλ των γηπεδούχων και 1-0 για την Ατλέτικο Τουκουμάν στο ματς στην έδρα της Εστουδιάντες στο τέταρτο μόλις λεπτό, ενώ σημαντικές ευκαιρίες στην συνέχεια και από τις δύο πλευρές. Πιο αποτελεσματική πάντως η Εστουδιάντες, καταφέρνοντας να «κλέψει» τη μπουκιά από το στόμα της Ατλέτικο Τουκουμάν, δύο λεπτά πριν το φινάλε. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για την Ατλέτικο Τουκουμάν, σε οκτώ ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 11 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και στην 23η θέση του βαθμολογικού πίνακα η Πατρονάτο, η οποία πάντως έμεινε ικανοποιημένη, τουλάχιστον βάσει εξέλιξης, από το 3-3 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας τη Ντεφένσα. Δύο φορές μπροστά στο σκορ η Πατρονάτο στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, με πέναλτι του γκολκίπερ Ιμπάνιες στο είκοσι ένα και εντός περιοχής διαγώνιο πλασέ του Αρίας στο τριάντα έξι, με ισάριθμες όμως «απαντήσεις» από τη Ντεφένσα, στο τριάντα δύο και το τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό. Η ανατροπή ακολούθως, έστω και προσωρινά, από τη Ντεφένσα στο εξήντα πέντε, με την Πατρονάτο όμως να ισοφαρίζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τυχερό τρόπο, σε μία φάση όπου χρεώθηκε αυτογκόλ ο γκολκίπερ της Ντεφένσα. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Πατρονάτο, σε εννέα ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ατλέτικο Τουκουμάν, τρεις για την Πατρονάτο και δύο ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο».

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την βελτίωση που δείχνει η Ατλέτικο Τουκουμάν όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της, σε σχέση με την εικόνα της μακριά από αυτό, αλλά και το αρνητικό σερί της Πατρονάτο.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x