ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Παλμέιρας – Σπορτ Ρεσίφε  

Βραζιλία: Παλμέιρας – Σπορτ Ρεσίφε  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Παλμέιρας να ψάχνει το τρίποντο που όχι μόνο θα την φέρει στην 2η θέση, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, αλλά θα την εδραιώσει ταυτόχρονα στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που Σπορτ Ρεσίφε με νίκη σήμερα θα βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Παλμέιρας, με το 1-0 αρχικά φιλοξενώντας την Ιντερνασιονάλ και το 2-1 ακολούθως της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Καστελάο» της Φορταλέζα σε βάρος της τοπικής Σεαρά να την φέρνουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κυρίαρχος και με σημαντικές ευκαιρίες η Σεαρά στο μεγαλύτερο μέρος του μεταξύ τους ματς, με την Παλμέιρας όμως να την «τιμωρεί» δις, κόντρα στην ροή του αγώνα, με το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζε Ραφαέλ στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό και το 2-0 με κοντινό πλασέ του Ντέιβερσον στο εβδομήντα δύο. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο μάλιστα από την Παλμέιρας μετά το 2-0, με το μόνο που κατάφερε η Σεαρά απλά να μειώσει το σκορ ένα λεπτό πριν το φινάλε. Οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Παλμέιρας, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική για την Σπορτ φιλοξενώντας την Σάντος, σε ένα ματς στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών δεν άφησε ικανοποιημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, την ομάδα του Ρεσίφε. Πιο συγκεκριμένα, ευκαιρίες εκατέρωθεν στη μεταξύ τους μονομαχία, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για την Σπορτ Ρεσίφε, ενώ μεγαλύτερη για την Σάντος ένα δοκάρι που είχε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Σπορτ, σε 13 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το Ρεσίφε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Παλμέιρας, τρεις για την Σπορτ Ρεσίφε και μία ισοπαλία, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την «βερντάο».

Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η Σπορτ Ρεσίφε, εκτιμώντας όμως πως θα πρέπει να ξεπεράσει το ταβάνι της αν θέλει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Παλμέιρας, ανεξάρτητα αν υπάρξει rotation ή όχι, λόγω του πολύ γεμάτου προγράμματος στους γηπεδούχους.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x