ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Spread the love

Στο Περιστέρι , ο Ατρόμητος κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς  οριακό και για τις δύο ομάδες.

Η ήττα απο τον Ιωνικό, εντός έδρας με 2-0, συν τη νίκη του Απόλλων Σμύρνης έφερε τον Ατρόμητο στην  τελευταία θέση της βαθμολογίας όντας η μοναδική ομάδα χωρίς τρίποντο .Είναι χαρακτηριστικό  ότι εντός έδρας έχει 0-1-3 και 3-8 τέρματα.

Σπιριντόνοβιτς, Κλωναρίδη, Μουνίθ και Πίριτς έμειναν εκτός αποστολής όπως  και οι Νταβιώτης και Χαρίσης, οι οποίοι κρίθηκαν ότι είναι ακόμα ανέτοιμοι.

Η αποστολή αποτελείται από τους: 

Γιαννιώτης, Μανδάς, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Πισάνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη ακόμα μία ήττα  εκτός έδρας  στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης  με 2-1. Σε μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα του Γιοβάνοβιτς προηγήθηκε με το γκολ του Καρλίτος ,αλλά ο Αστέρας γύρισε το ματς τούμπα για το 2-1. Ηταν η 3η ήττα σε τέσσερις αγώνες  εκτός έδρας. Γενικά, μακριά απο την  έδρα του έχει μεγάλο πρόβλημα ,με πιο πρόσφατο διπλό τον Φεβρουάριο όταν και νίκησε τον Ατρόμητο με 2-3 σκορ. Εκτοτε έχει 0-5-7. Μονασικός απόντας ο ανέτοιμος Μακέντα, επιστρέφουν στην 11άδα ,Βέλεθ-Κώτσιρας-Ιωαννίδης.

Προϊστορία: 3-3-5 ,με δύο σερί διπλά.

Εκτίμηση: Σε μεγάλη κρίση ο Ατρόμητος, ο Παναθηναϊκός έχει το “πρέπει”  αλλά θα πρέπει να το διαχειριστεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x