ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

A΄ Ιταλίας: Έμπολι- Ίντερ

A΄ Ιταλίας: Έμπολι- Ίντερ
Spread the love

Στο Έμπολι η περσινή πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα με στόχο να επιστρέψει άμεσα στις νίκες μετά τα δυο άτυχα αποτελέσματα που είχε στο Καμπιονάτο όπως ήταν η ήττα από την Λάτσιο (1-3) στην Ρώμη και η ισοπαλία με την Γιούβεντους (1-1) στο Μιλάνο που ωστόσο είχαν μεγάλο συντελεστή δυσκολίας.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 2ιπλο που πέτυχαν στην έδρα της νεοφώτιστης Σαρλενιτάνα ( 2-4) φτάνοντας τις 3/5 νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα που τους έδωσαν και την ανάλογη ώθηση για να σκαρφαλώσουν στην πρώτη 10άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο το “αγκάθι” για την ομάδα του Αντρεατσόλι είναι η κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας αφού είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχουν κρατήσει μηδέν σε κανένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα 90λεπτα τους.

Επίσης δεν είναι από τις ομάδες που εκμεταλλεύονται την έδρα τους αφού ήδη αριθμούν φέτος 4/5 ήττες μπροστά στο κοινό τους από την εκκίνηση της σαιζόν.

Οι νερατζούρι είδαν την Γιουβέντους να τους ισοφαρίζουν λίγο πριν το φινάλε με εύστοχο πέναλτι του Ντιμπάλα και ακόμη “βράζουν” για την συγκεκριμένη διαιτησία.

Ήδη βρίσκονται στο -7 από την κορυφή στην έτσι και αλλιώς δύσκολη αποστολή που έχουν για να προασπίσουν τον περσινό τους τίτλο ενώ άμεσα “έρχονται” και αλλά ντέρμπι με αντιπάλους την Μίλαν και την Νάπολι.

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε κανένα πλην της πρεμιέρας παιχνίδι της μέχρι τώρα στο Καμπιονάτο.

Χωρίς απουσίες οι Μιλανέζοι με σύστημα “3-5-2” και τους: Βετσίνο, Ντιμάργκο και Αλέξις Σάντσες να “ανοίγουν” το rotation.

Προϊστορία: Η Ίντερ όχι μόνο έχει κερδίσει στις εφτά τελευταίες της αναμετρήσεις την Έμπολι αλλά είναι και αήττητη στις 14 πιο πρόσφατες που έχουν βρεθεί αντίπαλοι.

* Over 2,5 τα 6 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Έμπολι σε όλες τις διοργανώσεις, Over 2,5 επίσης τα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς της Ίντερ στο πρωτάθλημα. Αν συνυπολογίσουμε πως αμφότερες δεν έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό στα αντίστοιχα 4 πιο πρόσφατα δικά τους ξεχωριστά παιχνίδια θα οδηγηθούμε άνετα στο ποντάρισμα των δυο και παραπάνω τερμάτων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x