ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπαΐα – Σεαρά

Βραζιλία: Μπαΐα – Σεαρά
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο Σαλβαντόρ, με την τοπική Μπαΐα στην 15η θέση με 31 βαθμούς και την Σεαρά στην 14η με ένα περισσότερο και τις δύο αντιπάλους στο +2 και +3 από την επικίνδυνη ζώνη αντίστοιχα.

Πολύτιμο 3-0 την Κυριακή που μας πέρασε για τη Μπαΐα φιλοξενώντας την ουραγό και καταδικασμένη Σαπεκοένσε, με την ομάδα του Σαλβαντόρ αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα και στο +2 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Αποφασισμένη να «καθαρίσει» από νωρίς, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο εικοστό λεπτό, ενώ το 3-0 στο πενήντα δύο. Χαρακτηριστικό μάλιστα, πως πέρα από το αήττητο της στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές, διατήρησε και το μηδέν παθητικό, έχοντας προηγηθεί το εκτός 2-0 σε βάρος της Ατλέτικο Παραναένσε, το 0-0 φιλοξενώντας την Παλμέιρας και η ισοπαλία με το ίδιο σκορ στο Μπέλο Οριζόντε με την τοπική Αμέρικα Μινέιρο. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες για τη Μπαΐα, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο Σαλβαντόρ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, ικανοποιημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, η Σεαρά στο 0-0 του Σαββάτου που μας πέρασε στην έδρα της Ζουβεντούδε, αλλά ταυτόχρονα και σε περιπέτειες, καθώς «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και βρίσκεται πλέον σε απόσταση τριών μόλις βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Πέρα από τα παραπάνω, χωρίς νίκη η Σεαρά για έξι συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα, με τελευταίο της τρίποντο, το προ επτά αγωνιστικών 1-0 φιλοξενώντας την ουραγό και καταδικασμένη Σαπεκοένσε. Οκτώ ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Σεαρά, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο δεξιός μπακ Ιγκόρ.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπαΐα, έξι για την Σεαρά και μία ισοπαλία, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Σαλβαντόρ, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Ντο Νορντέστε).

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την βελτίωση που δείχνει το τελευταίο διάστημα η Μπαΐα, αλλά και το αρνητικό σερί των φιλοξενούμενων. Μία μόλις νίκη για την Σεαρά από τις αρχές Αυγούστου σε 12 ματς στο πρωτάθλημα και αυτή σε βάρος της ουραγού και καταδικασμένης Σαπεκοένσε, ενώ είναι και η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα τρίποντο μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x