Spread the love

Και επιτέλους η διαβολοβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Μια αγωνιστική ακόμα έχουμε μπροστά μας και την πρώτη ημέρα της 7ης στροφής, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φενέρ στο ΣΕΦ, σε ένα μεγάλο ματς για την Ευρωλίγκα.

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει το 4/4 στην έδρα τους και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο. Θα τα καταφέρουν όμως; Οι Φενέρ από την άλλη έχει γνωρίσει την ήττα από την Μπαρτσελόνα στην εκπνοή, έχει βγάλει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και γενικά υπάρχει μια… παράξενη ατμόσφαιρα. Τι σημαίνει αυτό όμως;

Οι Τούρκου κατεβαίνουν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο Ολυμπιακός από πλευράς του, με τον Μάρτιν αμφίβολο, θέλει και εκείνος το θετικό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, περιμένουμε μια μεγάλη μάχη. Πάμε τώρα να παίξουμε στοίχημα…

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Στο ΣΕΦ έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και απέναντι στη Φενέρ περιμένουμε κάτι αντίστοιχο. Η πρώτη μας πρόταση λοιπόν θα είναι η νίκη των Πειραιωτών, στην οποία θα προσθέσουμε ένα μικρό χάντικαπ που θα μας ανεβάσει το ποντάρισμά μας.

Πρόταση Ολυμπιακός -3,5 με απόδοση 1.87

Πάμε τώρα στο σύνολο των πόντων. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός σκοράρει. Από την άλλη η Φενέρ μπορεί να ανεβάσει και εκείνη το σκορ, καθώς είναι δεδομένη η ποιότητά της. Κάπως έτσι το Όβερ φαντάζει ιδανική περίπτωση, ειδικά από την στιγμή που το λάιν είναι στους 150,5 πόντους.

Πρόταση Όβερ 150,5 πόντοι με απόδοση 1.93

Τέλος, πάμε στην επιλογή του Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος θα πάρει αρκετό χρόνο στο παρκέ, καθώς θα πρέπει να περιορίσει κάποιος τους Μπούκερ και Βέσελι. Αυτό σημαίνει πως η στατιστική του θα μπορέσει να γεμίσει και τα ριμπάουντ του είναι μια πολύ καλή περίπτωση για να προσέξουμε. Το λάιν του είναι στα 5,5 και εμείς θα κλείσουμε τις προτάσεις μας με το Όβερ.

Πρόταση Μουσταφά Φαλ Όβερ 5,5 ριμπάουντ με απόδοση 2.08

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x