ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο Λονδίνο η Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ.Γ με τους σπερς και τους “Κόκκινους Διαβόλους” να επιζητούν την νίκη όχι μόνο για να αναρριχηθούν πιο ψηλά στην βαθμολογία αλλά και για να βρούνε μια ηρεμία από την αναστάτωση που έχει προέλθει στα αποδυτήρια τους εξαιτίας των πρόσφατων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Οι Λονδρέζοι έχουν μέχρι τώρα πραγματοποιήσει μια περίεργη σαιζόν αφού ξεκίνησαν εντυπωσιακά με ένα 3/3 σε νίκες αλλά στην συνέχεια μέτρησαν 4/6 ήττες στα επόμενα παιχνίδια τους με πιο πρόσφατη αυτή στο London Stadium από την συμπολίτισσα της Γουέστ Χαμ (1-0).

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο έχει σκοράρει 9 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια της στην κατηγορία με τον γκολτζή Χάρι Κέιν να έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά και να περνά ένα hangover από το καλοκαίρι που δεν πήρε την μεταγραφή στην Μ.Σίτι.

Οι φιλοξενούμενοι στον απόηχο της ντροπιαστικής ήττας με 0-5 από την Λίβερπουλ με “δήμιο” τους το Μο Σαλάχ και με τον Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ να αμφισβητείτε πλέον έντονα από όλους στην ομάδα αριθμούν πλέον 3/4 ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην κατηγορία είναι στο -8 από την πρωτοπόρο Τσέλσι στον βαθμολογικό πίνακα και έχουν δεχτεί 15 γκολ παθητικό στα 9 πρώτα τους παιχνίδια από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Οι: Βαράν, Ντιαλό και ο Μαρσιάλ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ενώ τιμωρημένος είναι ο Πογκμπά.

Προϊστορία: Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν κερδίσει στις 3/4 πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους στο Λονδίνο την προσεχή τους αντίπαλο.

* Πρόκειται για δυο ομάδες των οποίων οι προπονητές στον πάγκο τους βρίσκονται υπό διαρκή αμφισβήτηση και ανά πάσα στιγμή περιμένουν ένα τηλεφώνημα για να ακούσουν την απόλυση τους. Δεν ρισκάρω με σημείο αλλά θα πάρω το σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση 2,02.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΤΕΡΜΑΤΑ

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x