Spread the love

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι τα απόλυτα φαβορί στα παιχνίδια του Σαββάτου της Σούπερλιγκ

 

Παναιτωλικός -Ολυμπιακός

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση όντας χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια του Πρωταθλήματος ,με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Ουσιαστικά η ομάδα του Αναστασίου που έχει χάσει  τρία παιχνίδια εντός ,απο ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και ΟΦΗ ενώ έχει φέρει ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.  Στο Κύπελλο νίκησε την Παναχαική με 1-2 εκτός έδρας.

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο σε αντίθεση με την προηγούμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος, κόντρα στον Άρη, δεν θα έχει στη διάθεση του τους Βργκοτς και Βαρόνε (σ.σ. ο δεύτερος προ ημερών υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν), ενώ παραμένουν εκτός οι Λιάβας, Χουχούμης, Μπαρμπόσα και Ντίας.
Αναλυτικά η αποστολή: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι τον ΠΑΟΚ με 2-1 κάνοντας ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες και σκόρερ οι Αγκιμπού και Μασούρας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρτίνς έριξε στροφές, ο ΠΑΟΚ μείωσε αλλά μέχρι εκεί.  Αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του,τους Μπουχαλάκη και Ονιεκούρου.

Ο “Μπούχα” έμεινε εκτός  απο το παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων  στον προσαγωγό και για αυτό το λόγο δεν είχε δώσει το παρών στις τελευταίες προπονήσεις και λογικά θα κάνει αγώνα  δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Αιντραχτ.

Οσον  αφορά τον Ονιεκούρου έμεινε εκτός μετά από  την επιλογή του προπονητή Πέδρο Μαρτίνς.  Ενας Ονιεκούρου που έχει απογοητεύσει με την απόδοση του μέχρι τώρα  έχοντας σκοράρει μίλος ένα γκολ στο παιχνίδι με τη Σλόβαν.

Αντίθετα ο Γκάρι Ροντρίγκες ,ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε  στη διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Προϊστορία : το 2014 είχαμε σκορ 1-1 και στα υπόλοιπα 7 διπλά για τον Ολυμπιακό

Εκτίμηση: Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που παίζει επιθετικά και δίνει χώρο στον αντίπαλο και  το έχει πληρώσει. Πόσο μάλλον απέναντι στον Ολυμπιακό. που όταν βρεί μπόσικο χώρο καθαρίζει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/Over

ΠΑΟΚ-Απόλλων

Στην Τούμπα , ο ΠΑΟΚ θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό  που ήταν η δεύτερη σερί γκέλα μετά το 4-4 με τον Βόλο. Ο “Δικέφαλος” που έχει ήδη δύο απώλειες εντός έδρας στο Πρωτάθλημα(ήττα απο ΠΑΣ και Χ με τον Βόλο,  θα έχει εκ νέου στην ομάδα τον Κούρτιτς μετά από δύο εβδομάδες, όχι όμως και τους Σίντκλει-Μιτρίτσα λόγω τραυματισμών. Με την αποστολή να αποτελείται από τους  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Ο Απόλλων πέτυχε την πρώτη της νίκη  στο 1-0 με τον ΠΑΣ Γιαννινα σε ένα παιχνίδι που πέρα απο το γκολ του Ιωαννίδη υπήρξε και η απόκρουση του Κότσαρη σε πέναλτι στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης. Με την έλευση του Φέστα ήταν αυτό που έλειπε μετά την βελτίωση στην άμυνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σλίβκα και Μπρούνο Αλβες ενώ η αποστολή αποτελείται από τους  Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Τσιλούλη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Προϊστορία: 3-3-0 ,πέρσι 2-2.

Εκτίμηση:  Δύσκολα θα κάνει και τρίτη γκέλα ο ΠΑΟΚ και μάλιστα εντός. Ο Φέστα έχει φτιάξει μία καλή οπμάδα αλλα οι απουσίες των Αλβες και Σλίβκα είναι καθοριστικές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 ημίχρονο/1 τελικό.

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x