Spread the love

Μεσοβδόμαδες επιλογές απο τη Λιγκ 1 με δυνατές επιλογές .

 

Γουίκομπ-Ιπσουιτς

Μετά από ένα εντυπωσιακό ματς έμεινε στο 3-3 με τη Φλίτγουντ,εκτός έδρας, παραμένοντας στο -2 απο την κορυφή της βαθμολογίας. Κάπως έτσι παρέμεινε για 7ο παιχνίδι αήττητη (5-2-0) με τις δύο ισοπαλίες να είναι εκτός έδρας( η πρώτη με τη Ρόδεραμ). Εντός έδρας είναι η μοναδική που έχει το απόλυτο σε νίκες εντός έδρας μαζεύοντας το απόλυτο σε βαθμούς σε έξι ματς,κάτι που δεν έχει κάνει ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Ιπσουιτς, μετά απο τέσσερα ματς αήττητο(3-1-0), έχασε απο την Πλίμουθ με 2-1 ,παρά το γεγονός ότι κέρδιζε αλλά δεν άντεξε στην πίεση. Ηταν η 4η ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει  μακριά από την έδρα της(2-1-4). Είναι μακριά από την διεκδίκηση των πλέι οφ ,καθώς βρίσκεται στο -7 απο την 6η προνομιούχο θέση .

Προϊστορία: 1-1 πρόπερσι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της δεκαετίας.

Εκτίμηση: Η δυναμική της Γουίκομπ είνα γνωστή, ενώ η Ιπσουιτς δεν κλείνεται ..

  ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /ΟVER

Kρου-Ντονκαστερ

Με μία νίκη σε 15 παιχνίδια η Κρού πρέπει να κάνει το ..σταυρό της, πέρα απο αλλαγές, για να μπορέσει να βρεθεί πάνω απο την  επικίνδυνη ζώνη. 1-5-9 επί των αριθμών και παθητικό 13 γκολ στις τεσσερις σερί ήττες που έχει κάνει. Πιο πρόσφατο το 1-4 απο τους Ντονς. Εντός έχει 1-2-4.

Η Ντονκάστερ είναι προτελευταία και στο +3 απο την τελευταία αντίπαλο της. Το καλό είναι ότι τις δύο νίκες  τις έχει κάνει στην τελευταία εξάδα  των αγώνων που έχει δώσει(2-1-3) κόντρα σε Ντονς και Τσέλτεναμ και μία ισοπαλία με την Κέμπριτζ.  Το φοβερό με την εν λόγω ομάδα είναι πως σε 8 ματς ,εκτός έδρας, έχει ισάριθμες ήττες με τέρματα 2-20.

Προϊστορία: 3-1-1, τελευταίο διπλό το 12-13.

Εκτίμηση: Είναι ισως η  ευκαιρία της Κρού. Αν δεν πάρει κάτι ΚΑΙ σήμερα είναι άξια της μοίρας της.

     ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

Σέφιλντ Γουεν.-Σάντερλαντ

Η μις ισοπαλία είναι η Γουένστει,  που μαζί με την Κέμπριτζ και την Τζίλιγχαμ, έχουν τις περισσότερες στην κατηγορία (7). Πάντως έχει  ήδη τέσσερις σερί όλες στο γκολ -γκολ οι δύο με το ίδιο σκορ(2-2) και άλλες δύο με 1-1. Πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 2-2 με την Τσέλτεναμ. Εντός έχει 3-2-1 με τέρματα 7-4. Πάντως έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι  και μόλις στο -5 απο τα πλέι οφ

Η Σάντερλαντ είναι σε μεγάλη κρίση . Και αυτό φαίνεται από το γεγονός των  δύο ηττών κόντρα σε Τσάρλτον αλλά και το τελευταίο με τη Ρόδεραμ(5-1).Κακό παιχνίδι από τις “Μαύρες Γάτες”   που κατηφορίζουν στην βαθμολογία(5η). με 3-1-3 εκτός έδρας.  Συζήτηση στα αποδυτήρια απο τους παίκτες και τον προπονητή που δεν θέλεουν να συνεχιστεί αυτό το κακό πρόσωπο.

Προϊστορία:  0-1-0 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Ενα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν στόχο την άνοδο ,άσχετα απο την βαθμολογική τους θέση.

             ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x