ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Αταλάντα- Μάντσεστερ.Γ ( 6ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Αταλάντα- Μάντσεστερ.Γ ( 6ος όμιλος)
Spread the love

Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα καλείται να δείξει χαρακτήρα απέναντι στην Μάντσεστερ.Γ σε αντίθεση με το αντίστοιχο πρώτο μεταξύ τους ματς πριν από λίγες εβδομάδες στο Θέατρο των Ονείρων όταν και είχε προηγηθεί με 0-2 αλλά στην συνέχεια άφησε το πόδι από το γκάζι και τελικά έχασε με 3-2.
Ο Γκασπερίνι έχει οδηγήσει την Αταλάντα σε έναν προημιτελικό αλλά και στην φάση των “16” τα τελευταία δυο χρόνια στον θεσμό εντούτοις δυσκολεύονται χαρακτηριστικά να κερδίσουν εντός έδρας αριθμώντας 3/9 νίκες μπροστά στο κοινό τους στην διοργάνωση εκ των οποίων η πιο πρόσφατη ήταν το “φτωχό” 1-0 επί της Γιούνγκ Μπόις νωρίτερα στον όμιλο.
Παράλληλα οι πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών παικτών ( Τολόι, Πεσίνα, Γκόσενς και ο Τζιμσίτι) συνεχίζουν να υφίστανται με τον έμπειρο τεχνικό να σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του απόψε και πάλι σε σχηματισμό “3-4-2-1” με τον Κολομβιανό Ζαπάτα στο “9” και πίσω του, τους: Πάσαλιτς- Ίλισιτς.
Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” επικράτησαν εύκολα στο Λονδίνο της Τότεναμ με 3-0 και έτσι διασκέδασαν κάπως τις εντυπώσεις από το “βαρύ” 0-5 που είχαν χάσει στην έδρα τους από την Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική στην Premier League.
Ο Σόλκσιερ παρέταξε την ομάδα του κόντρα στους σπερς με τριάδα στα μετόπισθεν και επιθετικό δίδυμο τους: Ρονάλντο- Καβάνι οι οποίοι αμφότεροι βρήκαν δίχτυα.
Ο Νορβηγός τεχνικός δεν ξεκαθάρισε εάν θα χρησιμοποιήσει και απόψε το ίδιο σχήμα αλλά θα έχει σίγουρα απόντα τον λαβωμένο Λίντελοθ κάτι που σημαίνει πως εάν επιμείνει στο ίδιο σχήμα τότε ή θα παίξει ο Μπαϊγί δίπλα στους: Βαράν- Μαγκουάιρ ή θα μετακινηθεί ο Σο ως αριστερός στόπερ και θα παίξει ο Τέγες αριστερό μπακ.

Προϊστορία: Το 3-2 με το οποίο είχε κερδίσει η Μάντσεστερ.Γ την Αταλάντα στο Νησί πριν από λίγες εβδομάδες είναι και το μοναδικό επίσημο μεταξύ τους παιχνίδι στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Το Goal έχει εμφανιστεί στα 10/12 φετινά παιχνίδια της Αταλάντα σε όλες τις διοργανώσεις φέτος ενώ την ίδια ώρα η Μάντσεστερ.Γ έχει κρατήσει μόλις σε τρία παιχνίδια της μηδέν παθητικό φέτος. Θεωρώ δεδομένο πως θα δούμε πολλά γκολ και εκατέρωθεν – όπως και στο πρώτο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι- αλλά θα ρισκάρω σε combo με το 2ιπλο. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει Anytime στο 90λεπτο , σε απόδοση 2.00, είναι must.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Over 1,5



(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x