ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Μπέρνλι

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Μπέρνλι
Spread the love

Στο Stamford Bridge η πρωτοπόρος Τσέλσι υποδέχεται την Μπέρνλι που αριθμεί μόλις 1/6 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κατηγορία και έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει και να διευρύνει την διαφορά της από τους διώκτες της.

Οι μπλε με τέρμα του Ζίγιεκ πέρασαν νικηφόρα και από το Μάλμε μεσοβδόμαδα κάνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στα νοκ άουτ του Champions League.

Στο πρωτάθλημα είχαν πιο εύκολο έργο αφού επικράτησαν με 3-0 στο Νιουκάστλ απέναντι στις “καρακάξες” και έτσι εκμεταλλευόμενοι και τις γκέλες της Μ.Σίτι και της Λίβερπουλ αποσπάστηκαν στο + 3 στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας κερδίσει στα 8/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Το μηδέν παθητικό που έχουν κρατήσει ήδη σε 10 φετινά επίσημα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις “λέει” από μόνο του πολλά ενώ και στην επίθεση παρά την απουσία του Λουκάκου βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα από τους πολλούς και καλούς μεσοεπιθετικούς της.

Δεν είναι τυχαίο πως διατηρεί την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος ( 3 γκολ σε 10 ματς) αλλά και την 2η καλύτερη επίθεση ( 26 γκολ ) πίσω από την Λίβερπουλ.

Οι Clarets προέρχονται από την 1η τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 10 αγωνιστικές αφού επικράτησαν της ντεφορμέ Μπρέντφορντ με 3-1 και χαρακτηριστικό στον αγώνα πως οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει τα 3 γκολ από το 1ο κιόλας ημίχρονο.

Ωστόσο άλλο Μπρέντφορντ και άλλο Τσέλσι αφού η Μπέρνλι έχει παίξει και έχει χάσει ήδη – δίχως καν να σκοράρει- από την Λίβερπουλ, την Άρσεναλ, την Μ.Σίτι και την Τότεναμ!

Προϊστορία: Η Τσέλσι έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Μπέρνλι όλα με μηδέν παθητικό και στα δυο από αυτά με ακριβές σκορ το 3-0.

* Μπορεί να προκύπτει ένα ποντάρισμα στο N/G εδώ με βάση την εικόνα των δυο ομάδων και την στατιστική ( Δέκα νίκες με μηδέν παθητικό ήδη η Τσέλσι ενώ δεν έχει σκοράρει στα 6/10 δικά της παιχνίδια η Μπέρνλι ) αλλά είναι πολύ ψυχοφθόρο.

Για αυτό θα ποντάρω σε combo στον Άσο με το Under 3,5 σε απόδοση 2.00.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 3,5

(Visited 29 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x