ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Το μεγάλο ντέρμπι του μίσους που διχοτομεί το Μάντσεστερ κάνει σέντρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Θέατρο των Ονείρων.

Το ερώτημα είναι εάν ο CR7 θα κουβαλήσει την ομάδα και πάλι στις πλάτες του ή αν οι πρωταθλητές θα διευρύνουν μια περίεργη πρόσφατη προϊστορία που θέλει στις 8/11 τελευταίες αναμετρήσεις τους σε αυτό το ντέρμπι να κερδίζει ο εκάστοτε φιλοξενούμενος.

 

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με ήρωα της τελευταίας στιγμής για πολλοστή φορά φέτος τον Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγαν αλώβητοι από το Μπέργκαμο αφού απέσπασαν 2-2 από την Αταλάντα.

Το κρεσέντο του Ρονάλντο ωστόσο δεν μπορεί να καμουφλάρει τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει η ομάδα του Σόλκσιερ αφού είναι χαρακτηριστικό πως έχουν κρατήσει μόλις σε 2/15 επίσημα φετινά τους παιχνίδια μηδέν παθητικό και σε κανένα από αυτά μπροστά στο κοινό τους.

Η απουσία του λαβωμένου Βαράν δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την εν λόγω κατάσταση. Τιμωρημένος είναι και ο Πογκμπά.

Οι «πολίτες» ξεπέρασαν την ήττα –σοκ από την Κρίσταλ Πάλας (0-2) στο πρωτάθλημα αλλά και τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Carabao Cup με μια εμφατική νίκη με 4-1 μεσοβδόμαδα επί της Κλαμπ Μπριζ για το Champions League.

Τιμωρημένος ο Λαπόρτ κάτι που σημαίνει πως θα δούμε τον Ντίας δίπλα στον Στόουν ενώ αξίζει να αναφερθεί πως φέτος ήδη η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν έχει βρει δίχτυα σε 3 /10 Premier League παιχνίδια της ενώ την περσινή σαιζόν δεν είχε σκοράρει σε 3 90λεπτα σε όλο το πρωτάθλημα.

 

Προϊστορία: Η Μάντσεστερ.Γ έχει κρατήσει μηδέν παθητικό σε 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Μ.Σίτι.

 

 

  • Η Μ.Σίτι έχει σκοράρει 15 γκολ στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ενώ την ίδια ώρα η Μάντσεστερ.Γ δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε κανένα επίσημο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της! Αν συνυπολογίσουμε και την πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση τότε θα οδηγηθούμε προς τα …δεξιά. Σε combo λοιπόν το 2ιπλο με τα γκολ εκατέρωθεν και βέβαια τον Κριστιάνο Ρονάλντο anytime σκόρερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 + Goal / CRAnytime σκόρερ στο 90λεπτο

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x