ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ:  Γουέστ Χαμ- Λίβερπουλ
Spread the love

Το 1.000 παιχνίδι του Ντέιβιντ Μόγιες στους πάγκους έκρυβε πολλές συγκινήσεις αφού η Γουέστ Χαμ έσωσε τον βαθμό στο Βέλγιο απέναντι στην Γκένκ (2-2) στα χασομέρια μεσοβδόμαδα για την φάση των ομίλων στο Europa League.

Τα «σφυριά» είδαν να διακόπτεται ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις αλλά κόντρα στους ρεντς θα προασπίσουν ένα σερί τριών νικών στην μεγάλη κατηγορία που τους έχει φέρει στην 4η θέση ενώ με βάση και τα αποτελέσματα του Σαββάτου αν κερδίσει θα αναρριχηθεί στην 2η θέση!

H Λίβερπουλ εύκολα και απλά επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικο Μαδρίτης μεσοβδόμαδα για την φάση των ομίλων του Champions League παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για τον περσινό της αποκλεισμό.

Επιπλέον άφησε πίσω της την γκέλα από την Μπράιτον ( 2-2) στο πρωτάθλημα διευρύνοντας το αήττητο της στα 16 ματς στην σαιζόν εκ των οποίων οι 12 είναι νίκες.

Μάλιστα μακριά από το Anfield έχει κερδίσει στα 8/9 παιχνίδια της σκοράροντας 32 γκολ ενώ έχει δεχτεί μόλις 4.

Προϊστορία:  Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει στις 8/9 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της την Γουέστ Χαμ σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 8/10 μεταξύ τους έχουν λήξει με πάνω από δυο γκολ ενώ η ομάδα του Κλοπ έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ ανά 90λεπτο στα 10 τελευταία παιχνίδια κόντρα στα «σφυριά».

  • Φαβορί η Λίβερπουλ αλλά η Γουέστ Χαμ είναι σε φόρμα και έχει και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Γι αυτό θα ποντάρω στο Over 2,5 σε combo με το Goal σε απόδοση 1,75. Anytime σκόρερ ο Μο Σαλάχ ο οποίος αριθμεί 9 (!) γκολ σε 8 αγώνες κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x