ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Πόντε Πρέτα – Κλαμπ Ρεγκάτας  

Βραζιλία Β΄: Πόντε Πρέτα – Κλαμπ Ρεγκάτας  
Spread the love

Πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και πολύ σπουδαίο βαθμολογικά το ματς στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας, με την τοπική Πόντε Πρέτα στο +1 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που με νίκη η Κλαμπ Ρεγκάτας θα βρεθεί, έστω και οριακά, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πικρή γεύση για την Πόντε Πρέτα από το 2-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Γκοϊάς, καθώς έφυγε με μόλις ένα βαθμό από την Γκοϊανία, ενώ ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ στο εβδομηκοστό λεπτό. Αδικαιολόγητη η καθίζηση της πάντως στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ενώ κινδύνεψε μάλιστα να πέσει και «θύμα» ανατροπής στις καθυστερήσεις, μετά το 2-2 της Γκοϊάς στο ογδόντα εννέα. Αήττητο πάντως τριών αγωνιστικών για την ομάδα της Καμπίνας και στο +1 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας προηγηθεί το 1-0 στο Μπελέμ σε βάρος της τοπικής Ρέμο και το 0-0 φιλοξενώντας την Βιτόρια. Επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Πόντε Πρέτα, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μοϊσές Λουκαρέλι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, πολύτιμο 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σαμπάιο Κορέια, με το οποίο η Κλαμπ Ρεγκάτας έμεινε «ζωντανή» στη  μάχη της ανόδου. Κυρίαρχος και με πολλές ευκαιρίες στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα του Μασεϊό, η οποία δεν απειλήθηκε καθόλου από την παθητική Σαμπάιο Κορέια και η οποία κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό στο πεντηκοστό πέμπτο λεπτό. Οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 16 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Πόντε Πρέτα, το 1-0 του 2018 και το 3-1 του 2020 και μία για την Κλαμπ Ρεγκάτας, το 1-0 του 2019, στις τρεις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας.

Πολύ δύσκολος αντίπαλος για οποιονδήποτε στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» η Πόντε Πρέτα, ενώ ανώτερη αγωνιστικά αλλά ταυτόχρονα και απρόβλεπτη μακριά από το γήπεδο της η Κλαμπ Ρεγκάτας, με τη μεταξύ τους μονομαχία να μην προσεγγίζεται εύκολα με σημείο.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x