ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Φλαμένγκο  

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Φλαμένγκο  
Spread the love

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ματς στην «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό, με την ουραγό και καταδικασμένη Σαπεκοένσε να έχει στόχο πέρα της έκπληξης να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στο γήπεδο της, την στιγμή που η Φλαμένγκο με νίκη θα βρεθεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ευχαριστημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, η Σαπεκοένσε από το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Κουιαμπά, σε ένα ματς στο οποίο η αντίπαλος της είχε αρκετές ευκαιρίες και στο οποίο κορυφαίος για την ομάδα του Σαπεκό ήταν ο γκολκίπερ Κέιλερ. Άξιο αναφοράς πάντως, πως η Σαπεκοένσε λίγο έλειψε να «τιμωρήσει» την Κουιαμπά, καθώς είχε δύο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο, στις ισάριθμες αντεπιθέσεις της στο δεύτερο ημίχρονο. Πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Σαπεκοένσε, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα στην «Αρένα Κοντά», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 2-0 φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με την Φλαμένγκο πλέον στην 3η θέση και το -12 από την κορυφή, αλλά με δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο. Με νίκη σήμερα θα βάλει πλάτη την αντίπαλο της στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας και θα βρεθεί όπως προαναφέρθηκε στην 2η θέση, έστω και αν ο τίτλος φαίνεται να αλλάζει χέρια, καθώς είναι δύσκολο να καλύψει την απόσταση που την χωρίζει από την Ατλέτικο Μινέιρο. Ανώτερη και με αρκετές ευκαιρίες η Φλαμένγκο στο ματς με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με το 2-0 να είναι βάσει εικόνας «φτωχό», ενώ σκόρερ δις ο Μισαέλ, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44΄) και στο εβδομηκοστό τέταρτο λεπτό. Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Φλαμένγκο, σε 13 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Μαρακανά», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Αντρέας Περέιρα. Με την εθνική επίσης της Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο δεξιός μπακ Ίσλα.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σαπεκοένσε, τέσσερις για την Φλαμένγκο και μία ισοπαλία, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Φαβορί η Φλαμένγκο, αλλά αρκετά χαμηλή η τιμή που συνοδεύει την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η επιλογή μου, ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x