ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Λοντρίνα

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Λοντρίνα
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Λοντρίνα με θετικό αποτέλεσμα θα βρεθεί μετά από αρκετό καιρό, εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Ήττα με 0-1 για την Κλαμπ Ρεγκάτας την Κυριακή που μας πέρασε στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας από την τοπική Πόντε Πρέτα, με θετικό πάντως για την ομάδα του Μασεϊό πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο συγκεκριμένο ματς, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για την Πόντε Πρέτα, η οποία άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (43΄) και η οποία κατάφερε στην συνέχεια να κρατήσει δίκαια, τουλάχιστον βάσει εικόνας στην επανάληψη, το πολύτιμο για αυτή τρίποντο μέχρι το φινάλε. Έξι νίκες, εννέα ισοπαλίες και δύο ήττες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Ήττα με 0-1 την Παρασκευή που μας πέρασε στο εντός έδρας ντέρμπι παραμονής με την Κρουζέιρο, η οποία διατήρησε τη Λοντρίνα, έστω και οριακά, στην επικίνδυνη ζώνη. Η χθεσινή ήττα πάντως της Μπρούσκε στο Μπέλο Οριζόντε από την Κρουζέιρο (0-2), της δίνει την ευκαιρία σήμερα να πάει για δύο αποτελέσματα στο Μασεϊό, καθώς ακόμα και η ισοπαλία της αρκεί για να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ντέρμπι παραμονής με την Κρουζέιρο, περισσότερες πάντως για την αντίπαλο της, η οποία κατάφερε τελικά να φτάσει στο πολύτιμο για αυτή τρίποντο, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Λοντρίνα, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Λοντρίνα και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κλαμπ Ρεγκάτας.

Επιλογή μου ο «άσος», παρά τις αρκετές ισοπαλίες που έχει η Κλαμπ Ρεγκάτας στο γήπεδο της, αλλά και την καλή προϊστορία που έχει η Λοντρίνα την τελευταία δεκαετία στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x