ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Κοριτίμπα

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Κοριτίμπα
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και ντέρμπι στην Γκοϊανία, με την τοπική Γκοϊάς, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 5η θέση με 55 βαθμούς, έξι λιγότερους από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Κοριτίμπα.

Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες για την Γκοϊάς, μετά και το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Οπεράριο, με θετικό πάντως για την ομάδα της Γκοϊανίας, παρά το γεγονός πως αγνοεί τα τρίποντα το τελευταίο διάστημα, ότι δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη τετράδα. Μπροστά στο σκορ στην έδρα της Οπεράριο στο πενήντα, το 1-1 ακολούθως από τους γηπεδούχους στο εβδομηκοστό λεπτό, με το σκορ αυτό να μην αλλάζει στην συνέχεια μέχρι το φινάλε, παρά το γεγονός πως η Γκοϊάς έπαιζε από το εβδομήντα επτά με παίκτη παραπάνω. Εννέα νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες για την Γκοϊάς, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα στην Γκοϊανία, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Στην άλλη πλευρά, ήττα με 1-2 στο Ρεσίφε από την τοπική Ναούτικο, η οποία γκρέμισε την Κοριτίμπα μετά από αρκετό καιρό από την κορυφή. Περισσότερες ευκαιρίες και ένα οριζόντιο δοκάρι για την Κοριτίμπα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στο Ρεσίφε, με την πιο αποτελεσματική όμως Ναούτικο να την  «τιμωρεί» στο δέκατο έκτο λεπτό. Το δεύτερο τέρμα στην συνέχεια της Ναούτικο στο πενήντα τρία έδωσε τέλος ουσιαστικά στο ματς, καθώς το μόνο που κατάφερε η Κοριτίμπα ήταν απλά να μειώσει με τον Λουσιάνο Καστάν, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Κοριτίμπα, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Κόουτο Περέιρα», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Γκουστάβο Κόστα.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία, σε έξι ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Γκοϊάς (2-2-2), σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας καθαρά στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

 

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x