Spread the love

Η Λιγκ 2 έχει ένα μεγάλο φαβορί που το στηρίζουμε.

579 Εξετερ-Ολνταμ 

Σε τρομερή κατάσταση η Εξετερ που όχι μόνο παίρνει νίκες(τρεις σερί στο Πρωτάθλημα και για το Λιγκ Τρόφι μεσοβδόμαδα)αλλά τις συνδυάζει και με καλό ποδόσφαιρο.  Μέσα σε όλα στο Κύπελλο πήγε και σε επαναληπτικό το παιχνίδι με την Μπράντφορντ(1-1). Ομάδα που βάζει και δέχεται γκολ ,εξού και το 8 στα 8 στα γκολ-γκολ της. Εντός έδρας τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο με το 3-4-0.

Η Ολνταμ με μία νίκη σε έξι ματς(1-2-3) στο Πρωτάθλημα, ανέβασε, πνευματικά, στροφές με το 1-1 του Κυπέλλου με την Ιπσουιτς, ενώ έκανε “γλυκιά” ήττα πρόκρισης στο Λιγκ τρόφι και το παιχνίδι με την Τρανμίρ.   Εκτός έδρας έχει 2-2-3.

Προϊστορία: 2-0-1, πέρσι 1-2.

Εκτίμηση:  Ενας άσος στο 1.70 καθαρά και απόλυτα θελκτικός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

582 Σκάνθορπ-Σάλφορντ

Με μία νίκη σε έξι παιχνίδια που έχει παίξει (1-1-4) η Σκάνθορπ είναι τελευταίο και σίγουρα καταιδρωμένη αλλά και σαφέστατα απογοητευμένη και πληγωμένη μιας και πήγε και κόντραρε τη Ντονκάστερ σε Κύπελλο και Λιγκ Τρόφι ,αλλά γνώρισε ισάριθμες ήττες (0-1 στο Κύπελλο και 2-3 στο Λιγκ Τρόφι).Εχει κερδίσει σε αυτό το διάστημα την Κροουλι και έφερε 1-1 με την Μπάροου.  Εντός έχει 2-1-4.

Η Σάλφορντ,  είναι κάκιστη εκτός (1-0-5) και είναι χαμηλά στη βαθμολογία, όντας στο +5 απο την επικνδυνη ζώνη. Μετρά 2-1-3 στα τελευταία έξι παιχνίδια έχοντας δύο ήττες με Φόρεστ Γκριν  και Εξετερ  σε ματς που έμοιαζαν και ήταν οριακά. Στο Κύπελλο απέκλεισε τη Ντάγκεναμ.

Προϊστορία: Πέρσι 0-1.

Εκτίμηση: Η Σκάνθορπ θα το παλέψει, η Σάλφορντ ένα γκολ το έχει ,πάμε με γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x