ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μποταφόγκο – Οπεράριο

Βραζιλία Β΄: Μποταφόγκο – Οπεράριο
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Μποταφόγκο φιλοξενώντας την Οπεράριο, με την ομάδα του Ρίο να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο όχι μόνο θα βρεθεί εκ νέου στην κορυφή, αλλά θα «κλειδώσει» ταυτόχρονα και μαθηματικά την άνοδο της.

Λευκή ισοπαλία την περασμένη εβδομάδα στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» της Καμπίνας με την τοπική Πόντε Πρέτα για τη Μποταφόγκο, με το αποτέλεσμα αυτό όχι μόνο να ικανοποιεί την ομάδα του Ρίο, αλλά να την φέρνει ταυτόχρονα ακόμα πιο κοντά στην πολυπόθητη άνοδο. Το αποτέλεσμα βέβαια που έκανε αίσθηση και αυτό που ουσιαστικά της έδωσε αέρα ανόδου, ήταν το θριαμβευτικό 4-0 που είχε προηγηθεί στο εκτός έδρας ντέρμπι με την συμπολίτισσα Βάσκο.  Στην 2η θέση επίσης μετά την χθεσινή νίκη της Κοριτίμπα, αλλά με ένα ματς λιγότερο, ψάχνοντας όπως προαναφέρθηκε το τρίποντο που θα την φέρει εκ νέου στην κορυφή και θα της δώσει την δυνατότητα ταυτόχρονα να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της την άνοδο. Δεκατέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για τη Μποταφόγκο, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ενζενιάο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τέσσερις πολύτιμοι βαθμοί για την Οπεράριο σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς, οι οποίοι εξασφάλισαν ουσιαστικά την παραμονή στην ομάδα της Πόντα Γκρόσα. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστημένη, τηρουμένων των αναλογιών, με το 1-1 αρχικά με την Γκοϊάς, καθώς πήρε θετικό αποτέλεσμα με ένα εκ των φαβορί της ανόδου, ενώ τεράστιο βαθμολογικά το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι παραμονής με την Ρέμο. Τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες για την Οπεράριο, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μποταφόγκο, ενώ επικράτηση με 1-0 για την Οπεράριο σε αυτό του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος στην Πόντα Γκρόσα.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική η Μποταφόγκο στο γήπεδο της, όντας η ομάδα με τις περισσότερες με διαφορά εντός έδρας νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, εκτιμώντας πως θα θέλει απλά την άνοδο, αλλά να την συνδυάσει ταυτόχρονα με την πρωτιά.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x