ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σαν Μαρίνο- Αγγλία ( 9ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Σαν Μαρίνο- Αγγλία ( 9ος όμιλος)
Spread the love

H Αγγλία τυπικά ψάχνει απόψε έναν βαθμό απέναντι στο Σαν Μαρίνο για να τερματίσει 1η στον όμιλο μπροστά από την Πολωνία αλλά στην ουσία θα ψάξει μια ακόμη επιβλητική νίκη, όπως έπραξε κόντρα στην Αλβανία ( 5-0) την περασμένη αγωνιστική, για να κλείσει την προκριματική φάση με στυλ και να ευχαριστήσει και τους χιλιάδες οπαδούς -εκδρομείς της που θα βρίσκονται απόψε στις κερκίδες του Σεραβάλε.

Τα “Τρία Λιοντάρια” με χατ τρικ από τον Χάρι Κέιν επικράτησαν με το άνετο 5-0 της Αλβανίας στο Γουέμπλευ την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον χρειάζονται έναν βαθμό για να τερματίσουν στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλει να δείξουν οι παίκτες του την απαραίτητη προσοχή και να μην υποτιμήσουν τον αδύναμο – κακά τα ψέμματα- αντίπαλο τους απόψε.

Δεδομένο το ριζικό rotation στην 11άδα αφού οι: Χέντερσον- Στέρλινγκ- Γκρίλις- Μάουντ και ο Σο είναι εκτός δράσης για διαφορετικούς λόγους.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Κόνορ Γκάλαχερ που κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Κρίσταλ Πάλας δανεικός από την Τσέλσι ενώ και ο στόπερ της Γουλβς Κόνορ Κόαντι θα πραγματοποιήσει την 8η συμμετοχή του με το εθνόσημο.

Οι γηπεδούχοι είναι η πιο αδύναμη ομάδα στην ειδική βαθμολογία Ranking όντας στην 210η θέση ενώ από το 5-0 που είχαν χάσει στο Λονδίνο στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου έχουν ηττηθεί και στα 12 (!) επόμενα συνεχόμενα παιχνίδια τους ενώ στα εφτά πιο πρόσφατα έχουν δεχτεί από 4 ή και παραπάνω τέρματα ανά 90λεπτο σε τέσσερις περιπτώσεις εκ των οποίων και το 1-7 από την Πολωνία.

Προϊστορία: Η Αγγλία όχι μόνο έχει κερδίσει από το ημίχρονο στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στο Σαν Μαρίνο σε όλες τις διοργανώσεις αλλά δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ σε αυτούς τους αγώνες.

* Οι Εγγλέζοι θα κλείσουν με μια επιβλητική νίκη την προκριματική φάση και το τελευταίος τους παιχνίδι για το 2021. Μην ξεχνάμε πως μέσα σε αυτήν την ημερολογιακή σαιζόν κέρδισαν στα 13/17 παιχνίδια τους και έφτασαν μέχρι και τον τελικό του Euro. Στον όμιλο έχουν κερδίσει στα 7/9 παιχνίδια τους έχοντας σκοράρει 29 τέρματα. Στο σύνολο “3-6” γκολ σε απόδοση 1,65 θα ποντάρω στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 3-6 ΓΚΟΛ

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x