ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ουαλία- Βέλγιο ( 5ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Ουαλία- Βέλγιο ( 5ος όμιλος)
Spread the love

H Ουαλία υποδέχεται στο Κάρντιφ το Βέλγιο και θέλουν να εξασφαλίσουν την 2η θέση για να διεκδικήσουν μέσο των play offs την παρουσία τους στα τελικά του Κατάρ.

Το συγκρότημα του Ρόμπερτ Πέιτζ είναι αήττητο στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του με απολογισμό: 4-2-0 και πιο πρόσφατη νίκη το ευρύ 5-1 επί της Λευκορωσίας με κορυφαίο και σκόρερ τον Ράμσεϊ ο οποίος πέτυχε δυο γκολ και είχε και μια ασίστ σε εκείνη την αναμέτρηση στην οποία ο αρχηγός Γκάρεθ Μπέιλ έφτασε τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Εκτός ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός Αμπαντού ενώ στο “4-4-2” το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τον Κίφερ Μουρ της Κάρντιφ και τον Ντάνιελ Τζέιμς της Λιντς αφού ο Μπέιλ , ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς, θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Πρέπει να σημειωθεί πως η Ουαλία έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση στα play offs μέσο του Nations League αλλά θα διεκδικήσουν απόψε την 2η θέση στα προκριματικά του Μουντιάλ όπου λογικά θα είναι στους ισχυρούς άρα θα έχει και πιο βατούς αντιπάλους.

Ήδη η Πορτογαλία και η Ιταλία που βρίσκονται στα play offs δικαιολογημένα τρομάζουν ως υποψήφιοι αντίπαλοι.

Ακόμη και με ήττα η Ουαλία μπορεί να τερματίσει 2η αρκεί η Τσεχία εάν κερδίσει την Εσθονία να μην καλύψει + 2 που έχουν οι Ουαλοί στην παρούσα φάση υπέρ τους στην διαφορά τερμάτων.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο άρα και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Κατάρ.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μπορεί να διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ αλλά θα έχει μαζεμένες και πολλές απουσίες απόψε με κυριότερες αυτές των: Λουκάκου, Μπατσουαγί, Τίλεμανς, Εντέν Αζάρ, Κουρτουά, Μινιολέ , Αλντερβέιρελντ και Βερμάλεν.

Στο “3-4-3” θα δούμε μπροστά τους: Μέρτενς- Καράσκο και Μπεντέκε με τους: Ντε Μπρούινε- Βίντσελ στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Τόργκαν Αζάρ και Καστάν ως φουλ μπακ και η τριάδα στα μετόπισθεν μπροστά από τον γκολκίπερ Κάστεϊλς της Βόλφσμπουργκ θα αποτελείται από τους: Ντεναγιέρ, Μπογιάτα και τον Βερτόνγκεν.

Προϊστορία: 4-3-5 υπέρ των Βέλγων η μεταξύ τους παράδοση με πιο πρόσφατο το 3-1 στις Βρυξέλλες στο αντίστοιχο ματς στον 1ο γύρο.

* Το Βέλγιο έχει σκοράρει στα 41 πιο πρόσφατα παιχνίδια του και παρά τις απουσίες του είναι δύσκολο να μην βρει δίχτυα και απόψε. Την ίδια ώρα η ψυχωμένη Ουαλία θα πανηγυρίσει μια ισοπαλία σαν νίκη απόψε και θεωρώ πως πρωτίστως θα αγωνιστεί για το Χ. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρω εδώ στο Goal σε απόδοση 1,82.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x