Spread the love

Δυάδα με στόχο την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου που δεν είναι άλλη απο τα πολλά γκολ.

 

283 Eξετερ-Καρλάιλ 

14 παιχνίδια αήττητη η Εξετερ(7-7-0)  με τέσσερις σερί νίκες  άκρως δυνατές, όλες στο γκολ γκολ, και στο over  κάτι που έχει  φέρει την ομάδα  στη τρίτη θέση της βαθμολογίας   και στο -2 απο την πρωτοπόρο με τη Φόρεστ Γκριν. Εντός έδρας έχει 4-4-0 και δύο σερί νίκες εντός έδρας.

Η Καρλάιλ, είναι σε κακά χάλια. Με μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει παίξει (1-2-4) η ομάδα βρίσκεται  ακριβώς πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη και στο +1 απο την Ολνταμ.  Εκτός έδρας έχει 1-2-5  με επτά οβερ σε οκτώ παιχνίδια.

   Προϊστορία: 3-2-1, πέρσι 1-0.

 Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί η Εξετερ αλλά προσωπικά θα πάω με τα πολλά γκολ.

       ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver 

293 Χαρτλπουλ-Φορεστ Γκριν

Mε 3-0-3 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει παίξει η Χάρτλπουλ χαρακτηρίζεται από τη λέξη αστάθεια. Μετά από δύο νίκες, κόντρα σε Χαρογκέιτ και Μπράντφορντ, έχασε από τη Λέιτον (0-5) και Νιούπορτ(1-2). Εντός έδρας  είναι αρκετά δυνατή για τα βαθμολογικά της δεδομένα (6-1-1), με την ήττα από τη Νιούπορτ να είναι η πρώτη και μοναδική.

Η Φόρεστ είναι πρωτοπόρος  με +2 απο τη Βέιλ και με 2-2-0 στην τελευταία τετράδα αγώνωνμετά την ήττα από την Σουίντον,εντός έδρας(0-0) που ήταν κάτι σαν σοκ. Εκτός έδρας είναι αήττητη(5-3-0),πάντως έχει φέρει δύο ισοπαλίες στις πιο πρόσφατες εξόδους της  με το ίδιο σκορ(1-1) μεΜπράντφορντ και Λέιτον.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Η επιλογή μου θα είναι τα πολλά γκολ  με δύο άκρως δυναμικές ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 

 

(Visited 43 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x