ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μεξικό: Σάντος Λαγκούνα – Ατλέτικο Σαν Λουίς

Μεξικό: Σάντος Λαγκούνα – Ατλέτικο Σαν Λουίς
Spread the love

Στο «Νουέβο Κορόνα» η νοκ άουτ μονομαχία ανάμεσα στην Σάντος Λαγκούνα και την Ατλέτικο Σαν Λουίς, για τον 1ο γύρο των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα, σημειώνοντας πως σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Να σημειωθεί, πως η πρώτη τετράδα της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα (Αμέρικα, Άτλας, Λεόν, Τίγκρες) προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά των πλέι οφ, ενώ οι ομάδες που τερμάτισαν από την 5η μέχρι και την 12η θέση βρέθηκαν στον 1ο γύρο και θα δοκιμαστούν σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Το άλλο ζευγάρι επίσης του σημερινού προγράμματος είναι το Πουέμπλα – Γουαδαλαχάρα, ενώ το πρόγραμμα του 1ου γύρου των πλέι οφ ολοκληρώνεται αύριο με τα Τολούκα – Πούμας και Κρουζ Αζούλ – Μοντερέι.

Άξιο αναφοράς, πως το σημερινό, θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς ανάμεσα στην Σάντος Λαγκούνα και την Ατλέτικο Σαν Λουίας στο «Νουέβο Κορόνα», μετά το προ 15 περίπου ημερών, βολικό για αμφότερες, 0-0 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην Σάντος Λαγκούνα να διατηρήσει την 5η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά και το οποίο διατήρησε οριακά την Ατλέτικο Σαν Λουίς στην 12η και στα πλέι οφ.

Δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα για την Σάντος Λαγκούνα, σε εννέα ματς στο Απερτούρα στο «Νουέβο Κορόνα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα για την Ατλέτικο Σαν Λουίς, σε εννέα εκτός έδρας ματς στο Απερτούρα, ενώ κανένα αγωνιστικό θέμα ενόψει το σημερινού αγώνα των πλέι οφ.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Σάντος Λαγκούνα και ισάριθμες ισοπαλίες, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ατλέτικο Σαν Λουίς.

Εντελώς διαφορετικό το σημερινό ματς για τις δύο ομάδες, σε σχέση με αυτό της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα, ποντάροντας στον «άσο», εκτιμώντας πως ο παράγοντας έδρας, πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 41 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x