ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Λιντς

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Λιντς
Spread the love

Στο Λονδίνο οι σπερς υποδέχονται την Λιντς με τον Αντόνιο Κόντε να κάνει ντεμπούτο εντός έδρας για το πρωτάθλημα στον πάγκο των γηπεδούχων απέναντι στα “παγόνια” του Μαρσέλο Μπιέλσα που μετράνε μόλις 1/5 νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια και δείχνουν πως θα δώσουν μάχη φέτος για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Τότεναμ πριν την διακοπή έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Έβερτον αλλά το απόγευμα της Κυριακής της δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο ντεμπούτο για το πρωτάθλημα του Αντόνιο Κόντε μπροστά στο κοινό του.

Οι σπερς έχουν κερδίσει στα 3/5 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους από την εκκίνηση της σαιζόν ενώ έχουν κερδίσει και τα τρία ματς που έχουν δώσει απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία εξάδα της βαθμολογίας.

Οι δυο φετινές εντός έδρας ήττες είναι από την Τσέλσι και την Μάντσεστερ.Γ και συνολικά οι 4/5 ήττες που έχουν υποστεί από την εκκίνηση του πρωταθλήματος είναι κόντρα σε ομάδες που απαρτίζουν την Big 6 του πίνακα.

Ο νεοφερμένος Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Μπράιαν Χιλ, Κριστιάν Ρομέρο, Όλιβερ Σκίπ, Ράιαν Σεσινιόν, Πιέρ Χόλμπεργκ και Τζιοβάνι Λο Σέλσο.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν στο πιο πρόσφατο ταξίδι τους αλλά η αλήθεια είναι πως μια νίκη έστω και εκτός έδρας απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας όπως είναι η νεοφώτιστη Νόριτς (1-2) δεν “λέει” και πολλά στην παρούσα φάση.

Στο τελευταίο τους παιχνίδι πριν την διακοπή παραχώρησαν 1-1 στην Λέστερ ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θεωρείται αποτυχία με βάση την δυναμική των “Αλεπούδων”.

Επίσης οι 5 βαθμοί συγκομιδή στις αντίστοιχες “εξορμήσεις” τους από την εκκίνηση του πρωταθλήματος επίσης δεν θεωρείται επιτυχημένη υπό το πρίσμα πως και οι πέντε αυτοί πόντοι έχουν κατακτηθεί κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Μπιέλσα δεν υπολογίζει στους: Κόχ- Μπάμφορντ, Λουκ Έϊλινγκ. Τρεις αλλά σημαντικότατες απουσίες.

Προϊστορία: Η Τότεναμ είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Λιντς ενώ την ίδια ώρα και τα πέντε τελευταία έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Προβλέπω πως ο Κόντε θα κάνει νικηφόρο εντός έδρας ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και θα ποντάρω εκτός από το combo του Άσου με το Over 1,5 και το Over 9,5 κόρνερ σε αυτή την αναμέτρηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 1,5

 

(Visited 40 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x