ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Iντερ-Σαχτάρ (Champions League 4ος Ομιλος)

Iντερ-Σαχτάρ (Champions League 4ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Μιλάνο, η Ιντερ φιλοξενεί την Σαχτάρ  σε ένα ματς με φόντο πρωτιάς  για τους “Νερατζούρι”, την ώρα που οι Ουκρανοί θέλουν μόνο νίκη για πιθανότητα ευρωπαικής συνέχειας.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση με 5-2-0 στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχουν δώσει  με τις δύο νίκες κόντρα στη Σερίφ και την ισοπαλία με την  Σαχτάρ να τους έχει φέρει δεύτερους και στο -2 απο την πρωτοπόρο Ρεάλ.  Στο μάτς με τη Νάπολι έκανε καταπληκτική εμφάνιση και παρα το ότι έχανε 0-1 κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με τρία γκολ και τους Παρτενοπέι να μειώνουν σε 3-2.
Στο 3-5-2 του Σιμόνε Ιντσάγκι ,Τζέκο και Λαουτάρο δεσπόζουν  στην επίθεση, εκτός οι Ντε Βράι και Αλέξις Σάντσες.
Οι Ουκρανοί μπορεί στο Πρωτάθλημα τους να είναι εξαιρετικοί και συμπρωτοπόροι με τη Ντινάμο μετά απο 15 αγωνιστικές, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν ένα βαθμό ,αυτόν απέναντι στην Ιντερ, στον πρώτο γύρο. Κόντραραν τη Ρεάλ στην Μαδρίτη, αλλά έχασαν με 2-1 και γενικά δείχνουν ότι παίζουν με λιγότερο άγχος μακριά απο την έδρα τους παρά εντός .  Τεράστιες οι απουσίες των Φορ, Μοράες και Τραορέ, δεν παίζουν και ο αμυντικός Ισμαίλι και ο μέσος Πάτρικ ,απώλειες τελευταίας στιγμής.
Προϊστορία:  1-2-0 ,η προιστορία με γηπεδούχοι την Ιντερ , 0-2-0 σε ομίλους με γηπεδούχο την Ιντερ.
Εκτίμηση: Η Ιντερ είναι σε καλό φεγγάρι, οι Ουκρανοί έχουν απώλειες .
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

 

(Visited 43 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x