Spread the love

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απέναντι στη Ζενίτ, σε ένα ματς που οι πράσινοι θέλουν να κερδίσουν, χωρίς όμως να σημείνει πως απαραίτητα μπορούν.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προέρχεται από τη νίκη στο ΣΕΦ που της ανεβάζει τη ψυχολογία, όμως η Ζενίτ από πλευράς της έχει την ποιότητα και το μομέντουμ να κάνει το κάτι παραπάνω.

Σε αυτό θα ποντάρουμε κι εμείς, προτείνοντάς σας το διπλό, στο οποίο θα προσθέσουμε και ένα μικρό χάντικαπ που θα μας ανεβάσει το ποντάρισμα.

Πρόταση Ζενίτ -3,5 με απόδοση 1.91

Πάμε τώρα και στα ειδικά. Ο Τζόρνταν Λόιντ είναι ο ηγέτης της Ζενίτ. Αυτό εξάλλου δεν το αμφισβήτησε κανείς. Μπορεί όμως να κάνει το κάτι παραπάνω για την ομάδα του;

Το λάιν των 12,5 πόντων είναι εξαιρετική περίπτωση και το Όβερ θα είναι η πρότασή μας, παρότι η απόδοση είναι μόλις στο 1.65. Με λίγα λόγια, τα αξίζει τα λεφτά του.

Πρόταση Τζόρνταν Λόιντ Όβερ 12,5 πόντοι με απόδοση 1.65

Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα

Πάμε και σε μια επιλογή από την Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δοκιμάζεται το Νιούκαστλ και παρότι οι αστέρες λείπουν, το υπάρχον υλικό είναι παραπάνω από αρκετό για να φέρει το διπλό.

Όπως κα στη Ζενίτ, έτσι και εδώ θα σας προτείνουμε τη νίκη της ελληνικής ομάδας, στην οποία θα προσθέσουμε και ένα μικρό χάντικαπ.

Πρόταση Ελλάδα -2,5 με απόδοση 1.98

(Visited 35 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x