Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Φενέρ σε ένα ματς πραγματικό survivor.

Ως φαίνεται ο Μαρτίνς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του αγώνα με τη Φενέρ. Και  αν θέλουμε να μπούμε στο μυαλό του και γνωρίζοντας τη φιλοσοφία του ξέρουμε ότι ειδικά στην Ευρώπη  το 4-3-3 δεν  αλλάζει. Με λίγα λόγια θέλει τον άξονα να είναι δυνατός.

Κάπως έτσι,λοιπόν, πάμε στο 4-3-3. Με Μπουχαλάκη αντί Ονιεκούρου σε σχέση με  το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και τον Αγκιμπού σε ρόλο ακραίου ,αριστερά,  που θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα  στην άμυνα των Τούρκων που έχει τα θεματάκια της.  Ο Ολυμπιακός θα πάει λογικά σε σετ -παιχνίδι και θα προσπαθήσει να χτυπήσει από τα άκρα με τους παίκτες του Μαρτίνς (Μασούρα- Αγκιμπού να θέλει να πατήσουν περιοχή, τον Ελ Αραμπί να κάνει το γνωστό παιχνίδι του και τον ανανεωμένο Μαντί Καμαρά  να ετοιμάζεται για ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς.

H Φενέρ έκανε ματσάρα με τη Γαλατά ,κερδίζοντας με 1-2 χάρις στο buzzer  του Εζίλ ,ενώ  στην Ευρώπη έχει κάνει καλύτερες εμφανίσεις εκτός παρά εντός. Απο τα προκριματικά και το 2-5 στο Ελσίνκι ,την ισοπαλία  στην Φρανγκφούρτη που θα ήταν νίκη αν ο Τραπ δεν έπιανε το πέναλτι του Πέλκα και το 0-3 στην Αμβέρσα. Λείπουν οι Γκουστάβο-Βαλέντσια και Εζίλ , ο Πέλκας θα είναι βασικός, ενώ  ερωτηματικό είναι αν ο Περέιρα θα παίξει 3-4-3 ,η 4-3-3.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει πλήν του 0-3 του πρώτου αγώνα.

Εκτίμηση: Είναι ένα παιχνίδι τελικός. Μετά τις νίκες τους σε ντέρμπι, αμφότερες είναι σε εξαιρετική κατάσταση.  Δεν περιμένω τον Ολυμπιακό να δώσει γρήγορο ρυθμό σε μία ομάδα που εκτός παιζει καλύτερα.  Ελ Αραμπί με Αγκιμού και Μασούρα μοιάζουν εξαιρετικές περιπτώσεις,όπως και το να μπει γκολ μέχρι το 28.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal -goal/OVER

(Visited 30 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x