ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α΄ Τουρκίας: Γκαζιαντέπ- Φενέρμπαχτσε

Α΄ Τουρκίας: Γκαζιαντέπ- Φενέρμπαχτσε
Spread the love

Η Φενέρ καλείται να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League , που επιβεβαιώθηκε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική στο Καραϊσκάκης, για να κυνηγήσει απόψε την νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της επί της Γκαζιαντέπ και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης που στο φινάλε οδηγεί στον 2ο προκριματικό όμιλο του Champions League.

Οι γηπεδούχοι έχουν να πανηγυρίσουν νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα τους από τις 17 Οκτωβρίου ( Κασίμπασα 2-1) αφού από τότε έχουν μετρήσει δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες με πιο πρόσφατη το 1-1 που απέσπασαν στην έδρα της Καϊσέρισπορ.

Η ομάδα του 38χρονου – γεννημένου στο Βελιγράδι αλλά με Αγγλική υπηκότητα-Νέστορ Ελ Μαέστρο στην παρούσα φάση είναι στην 18η θέση υπερτερώντας σε ισοβαθμία τόσο της Κασίμπασα όσο και της Ριζεσπόρ.

Η Φενέρ δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στην Γαλατά (2-1) αφού έχασε στα χασομέρια από τον Ολυμπιακό (1-0) στον Πειραιά και αποχαιρετά κάπου εδώ το Europa League για την τρέχουσα σαιζόν.

Ο Βίτορ Περέϊρα μπορεί να υπολογίζει στον Εζίλ ο οποίος λόγω τραυματισμού έχασε τον αγώνα στην Ελλάδα ενώ την ίδια ώρα παραμένουν εκτός οι: Λουίζ Γκουστάβο, Ένερ Βαλέντσια, Αλτάι Μπαϊντίρ Μαρσέλ Τίσεραντ, Χακάν Γιάντας με τους δυο τελευταίους να είναι τιμωρημένοι.

Προϊστορία: 12-24-35. Στις 18/10/20 στο αντίστοιχο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους η Φενέρ είχε κερδίσει με 3-2.

* Σε τιμή διπλασιασμού θα ποντάρω στο 2ιπλο αφού η Φενέρ αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας παρά μέσα στο σπίτι της ενώ την ίδια ώρα η Γκαζιαντέπ όχι μόνο αριθμεί 7/8 ήττες μπροστά στο κοινό της αλλά δεν έχει καν σκοράρει στα 4 τελευταία εκεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 58 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x