ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Πλατένσε – Ουρακάν  

Αργεντινή: Πλατένσε – Ουρακάν  
Spread the love

Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Πλατένσε να ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, την στιγμή που η Ουρακάν προσπαθεί να εξαντλήσει τις λίγες ελπίδες που υπάρχουν για έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ισοπαλία με 3-3 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λανούς, με το αποτέλεσμα αυτό πάντως να θεωρείται επιτυχία για την Πλατένσε, από την στιγμή που κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς, ενώ μέχρι το εβδομήντα εννέα ήταν 1-3 πίσω στο σκορ. Μπροστά στο σκορ η Λανούς στο μεταξύ τους ματς στο οκτώ, με την Πλατένσε όμως να ισοφαρίζει με πέναλτι του Τισέρα στο τριακοστό τρίτο λεπτό. Δύο τέρματα ακολούθως για τη Λανούς, στο πενήντα πέντε και το εξήντα τρία, με την Πλατένσε όμως να μειώνει αρχικά με τον Τιχάνοβιτς στο εβδομήντα εννέα, σε μια φάση όπου ο σκόρερ «τιμώρησε» ένα τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ και να ισοφαρίζει τελικά με κοντινή κεφαλιά του Τισέρα στο ογδοηκοστό έβδομο λεπτό. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Πλατένσε, σε 10 ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στη άλλη πλευρά, 1-0 φιλοξενώντας την Πατρονάτο, με την Ουρακάν όχι μόνο να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, αλλά να μένει «ζωντανή» ταυτόχρονα στο κυνήγι ενός εκ των εισιτηρίων του επόμενου Κόπα Σουνταμερικάνα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Πατρονάτο, περισσότερες πάντως για την Ουρακάν, η οποία είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι και η οποία κατάφερε τελικά να φτάσει στο τρίποντο με κοντινή προβολή του Κολομβιανού στόπερ Μόγια, πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Ουρακάν, σε 10 ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το «Τομάς Αντόλφο Ντουκό», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Πλατένσε.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, αποφεύγοντας το ρίσκο με σημείο σε μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 44 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x