ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Σαν Λορέντζο – Σαρμιέντο   

Αργεντινή: Σαν Λορέντζο – Σαρμιέντο   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Πέδρο Μπιδεγαΐν», με την Σαν Λορέντζο να έχει στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση και φυσικά τον διασυρμό καθώς παραμένει μεγάλο μέγεθος και την Σαρμιέντο να καίγεται στην ειδική βαθμολογία, παρά το γεγονός πως φέτος δεν υπάρχει υποβιβασμός για καμία ομάδα.

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Σαν Λορέντζο, μετά και το 0-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Αλντοσίβι, το οποίο όχι μόνο έσβησε και τις ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα (ειδική βαθμολογία διεθνών διοργανωσεων), αλλά έφερε ταυτόχρονα την «σικλόν» και στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είχαν προηγηθεί, το 2-1 στην έδρα της Βέλεζ και το 0-1 φιλοξενώντας την Χιμνάσια, με στόχο πλέον της Σαν Λορέντζο να βάλει τέλος σε αυτό τον κατήφορο και να αποφύγει την τελευταία θέση, καθώς βρίσκεται στο +1 μόλις από την ουραγό της Λίγκα Προφεσιονάλ, Αρσενάλ. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Σαν Λορέντζο, σε 10 ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο «Πέδρο Μπιδεγαΐν», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο αριστερός μπακ – χαφ Φερνάντες, ο Παραγουανός μέσος Ορτιγκόσα και ο επιθετικός Μπάριος.

Στην άλλη πλευρά, λευκή ισοπαλία φιλοξενώντας τη Μπάνφιλντ, με το αποτέλεσμα αυτό να μην αποτελεί επιτυχία βέβαια για την Σαρμιέντο, αλλά να βάζει τέλος σε ένα αρνητικό σερί που είχε προηγηθεί. Πιο συγκεκριμένα, 0-1 νωρίτερα στην έδρα της ουραγού Αρσενάλ, 1-3 φιλοξενώντας την Σεντράλ Κόρδοβα, ενώ 0-2 στο «Μπομπονέρα» από τη Μπόκα Τζούνιορς, με την Σαρμιέντο πλέον στην 24η θέση της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού και με πλάτη μόνο την Αλντοσίβι και την Πατρονάτο. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Σαρμιέντο, σε δέκα ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σαν Λορέντζο, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σαρμιέντο, με 3-0 το 2015, 2-1 το 2016 και 1-0 το 2017.

Ομάδα που δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη η Σαν Λορέντζο. Παρόλα αυτά, επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και την καλή της προϊστορία την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σαρμιέντο, η οποία είναι αντίπαλος, θεωρητικά στα μέτρα της. Πέρα από τα παραπάνω, κίνητρο ίσως για την Σαν Λορέντζο, το να αποφύγει την τελευταία θέση και κυρίως να έρθει, έστω και προσωρινά, η ηρεμία, καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση και από το φανατικό κοινό της.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 49 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x