ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Άρσεναλ
Spread the love

Το αποψινό ματς στο Old Trafford αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού από την μια πλευρά οι “Κόκκινοι Διάβολοι” με τον Μάικλ Κάρικ στον πάγκο τους , αλλά υπό το βλέμμα του νεοφερμένου τους τεχνικού Ραλφ Ράνγκινκ στις εξέδρες δίπλα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θα επιδιώξουν μια νίκη που θα σηκώσει την ομάδα ψυχολογικά και βαθμολογικά ενώ από την άλλη οι “κανονιέρηδες” με ευνοϊκή πρόσφατη παράδοση ψάχνουν ένα σπουδαίο 2ιπλο που θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης της 4ης θέσης.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία που απέσπασαν στο Stamford Bridge απέναντι στην πρωτοπόρο Τσέλσι (1-1) με πειστική εμφάνιση τόσο στο χορτάρι όσο και στον … πάγκο. Η έμπνευση του υπηρεσιακού τεχνικού Μάικλ Κάρικ να ενισχύσει το κέντρο με τρία δυναμικά χαφ ( Φρεντ, Μάτιτς και ΜακΤόμινεϊ) αποδείχθηκε σωστή τακτική και η κίνηση του να αφήσει εκτός 11άδας τον CR7 ήταν μια τολμηρή κίνηση η οποία τουλάχιστον δεν τον εξέθεσε.

Δύσκολα θα δούμε ίδια 11άδα και τακτική πάντως στο αποψινό παιχνίδι αφού είναι εντός έδρας απέναντι σε μια ναι μεν ανεβασμένη Άρσεναλ η οποία ωστόσο στα μεγάλα ματς συνήθως “χάνεται”.

Ο CR7 θα είναι εκ νέου βασικός και θα ψάξει το 800ο (!) του γκολ στην καριέρα του αθροιστικά σε συλλόγους και στην εθνική του ομάδα.

Την ίδια ώρα οι: Πογκμπά, Βαράν, Καβάνι και ο Λου Σο παραμένουν εκτός δράσης ενώ στον αντίποδα ο Μαγκουάιρ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην “καρδιά” των μετόπισθεν.

Πάντως η Μάντσεστερ.Γ αριθμεί μόλις 1/8 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κατηγορία εκ των οποίων οι 5 είναι ήττες ενώ έκλεισε τον Νοέμβριο με 17 σουτ υπέρ και 60 κατά στα παιχνίδια που έδωσε τον προηγούμενο μήνα στην κατηγορία.

Βρίσκεται δε μια ήττα μακριά ( 7) μπροστά στο κοινό της από το να ισοφαρίσει το αντίστοιχο χειρότερο ρεκόρ σε ένα ημερολογιακό έτος από το 1986.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ένα καλό σερί με 7/10 νίκες στα πιο πρόσφατα δικά τους παιχνίδια στην κατηγορία και εάν κερδίσουν απόψε θα ξεπεράσουν την Γουέστ Χαμ ( που χθες έφερε 1-1 με την Μπράιτον) και θα πιάσουν την πολυπόθητη 4η θέση.

Είναι αήττητοι και στα οχτώ παιχνίδια από τα 13 που βρήκαν δίχτυα και αυτό το στατιστικό το παραθέτω γιατί πολύ απλά έχουν την 2η χειρότερη επίθεση (!) πίσω από την Νόριτς στα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα αφού δεν βρήκαν δίχτυα στα 4/6 πρώτα μακριά από το Emirates από την εκκίνηση της σαιζόν.

Ο Αρτέτα είδε την ομάδα του την περασμένη αγωνιστική να κερδίζει με 2-0 την Νιουκάστλ αλλά να αποχωρεί τραυματίας ο σκόρερ του πρώτου γκολ εκείνης της αναμέτρησης ο Μπακάγιο Σάκα του οποίου η συμμετοχή απόψε θα κριθεί την ύστατη ώρα. Εάν δεν τα καταφέρει θα δούμε ή τον Λακαζέτ ή τον Μαρτινέλι στην θέση του.

Προϊστορία: Η Άρσεναλ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ( 3-2-0) έχοντας μάλιστα κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα από αυτά.

* Το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι το Goal σε απόδοση 1,65. Μου αρέσει στα ειδικά το Anytime σκόρερ του Cr7 στο 2,40 . Σε combo θα πάρω τον Άσο με το Goal σε τιμή 3,65 αφού παρά την καλή πρόσφατη προϊστορία της δεν με έχει πείσει ακόμη η Άρσεναλ πως είναι ικανή να πάρει πραγματικά ένα μεγάλο ματς εκτός έδρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal / Anytime σκόρερ CR7

(Visited 25 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x