ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ατλέτικο Παραναένσε – Κουιαμπά  

Βραζιλία: Ατλέτικο Παραναένσε – Κουιαμπά  
Spread the love

Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και μονομαχία με φόντο την παραμονή στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα» της Κοριτίμπα, καθώς η Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και η νεοφώτιστη Κουιαμπά στο +3.

Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο Σάο Πάολο από την Κορίνθιανς, το οποίο έβαλε σε περιπέτειες την Ατλέτικο Παραναένσε, καθώς η ομάδα της Κοριτίμπα βρέθηκε στο +2 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη. Άλλοθι βέβαια το hang over που φυσιολογικά υπήρχε μετά την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ βολική και η χθεσινή ήττα της Μπαΐα από την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο, καθώς η Ατλέτικο Παραναένσε, που έχει ένα ματς λιγότερο, με νίκη σήμερα θα βρεθεί στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και θα «κλειδώσει» ουσιαστικά την παραμονή. Να σημειωθεί επίσης, πως μετά την ολοκλήρωση του Μπραζιλεϊράο υπάρχουν οι δύο τελικοί του κυπέλλου με την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο. Επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Ατλέτικο Παραναένσε, σε 17 ματς στο Μπραζιλεϊράο στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, σε περιπέτειες και η Κουιαμπά μετά το 1-3 φιλοξενώντας την Παλμέιρας, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε την εφορία που λογικά υπήρχε στην σπουδαία αντίπαλο της μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Κοινό σημείο πάντως με την σημερινή της αντίπαλο, το ότι η χθεσινή ήττα της Μπαΐα από την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο την διατήρησε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, μάλιστα με ένα ματς λιγότερο από την ομάδα του Σαλβαντόρ. Τρεις νίκες, δέκα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Κουιαμπά, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό ματς, θα είναι το πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ατλέτικο Παραναένσε.

Η χθεσινή ήττα της Μπαΐα, δίνει την ευκαιρία μιας βολικής ισοπαλίας στις δύο ομάδες. Εκτίμηση μου όμως, πως η κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ατλέτικο Παραναένσε, δεν θα θέλει να δώσει δικαιώματα, σε όλα τα επίπεδα και θα προσπαθήσει για το τρίποντο με το οποίο θα «καθαρίσει» την παραμονή, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί για τους τελικούς του κυπέλλου.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 41 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x