ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Αρούκα – Βιζέλα

Πορτογαλία: Αρούκα – Βιζέλα
Spread the love

Ντέρμπι νεοφώτιστων στο «Μουνισιπάλ» της Αρούκα, με την ομώνυμη ομάδα στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και γενικότερα από την επικίνδυνη ζώνη.

Ήττα με 1-2 για την Αρούκα την περασμένη εβδομάδα στις Αζόρες από την τοπική Σάντα Κλάρα, βλέποντας να μπαίνει τέλος σε ένα θετικό σερί που είχε προηγηθεί και της είχε δώσει μικρό αέρα από την επικίνδυνη ζώνη. Πιο συγκεκριμένα, 0-0 αρχικά στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, εντός 2-0 σε βάρος της Τοντέλα, εκτός 1-1 με την Ζιλ Βισέντε, ενώ δραματικό 2-1 φιλοξενώντας τη Μποαβίστα, με το νικητήριο τέρμα που έφερε το πολύτιμο τρίποντο στις καθυστερήσεις. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Αρούκα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Μουνισιπάλ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της Βιζέλα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπράγκα και φυσιολογικό το 1-4 στο «Μουνισιπάλ» από την ανώτερη αντίπαλο της, η οποία «καθάρισε» ουσιαστικά με το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και το τρίτο της τέρμα στο πεντηκοστό έβδομο λεπτό. Μόλις μία νίκη γενικότερα για τους νεοφώτιστους σε 12 ματς στο πρωτάθλημα, το δραματικό 2-1 της 2ης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Τοντέλα, στο οποίο μάλιστα πραγματοποίησε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων την ανατροπή. Τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Βιζέλα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Αρούκα το 2020, σε ματς τότε για το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Πορτογαλίας, το οποίο είναι και το μοναδικό την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βιζέλα.

Ομάδα έδρας, τουλάχιστον βάσει αποτελεσμάτων, η Αρούκα, καθώς εκεί δείχνει πως θα στηριχτεί στο φετινό πρωτάθλημα, με τον «άσο» να σου έρχεται εκ πρώτης όψεως στο μυαλό για την σημερινή της αναμέτρηση με την Βιζέλα. Παρόλα αυτά, ντέρμπι νεοφώτιστων, κάτι που με κάνει να κρατήσω, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων, επιφυλακτική στάση.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

 

 

 

(Visited 372 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x