Uncategorized

Πορτογαλία: Ζιλ Βισέντε – Σπόρτινγκ  

Πορτογαλία: Ζιλ Βισέντε – Σπόρτινγκ  
Spread the love

Αήττητη για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Ζιλ Βισέντε, η οποία θα προσπαθήσει για την έκπληξη, να βάλει τέλος δηλαδή στο εντυπωσιακό σερί της πρωταθλήτριας και εκ των πρωτοπόρων Σπόρτινγκ.

Αήττητο πέντε αγωνιστικών όπως προαναφέρθηκε για την Ζιλ Βισέντε, μετά και το 1-0 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, στο οποίο η ομάδα του 47χρονου Ρικάρντο Σοάρες βρήκε δίχτυα, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην 8η θέση πλέον του βαθμολογικού πίνακα και στο -5 από την πρώτη πεντάδα, με μόνο ψεγάδι το τελευταίο διάστημα, πως έπεσε «θύμα» έκπληξης στο κύπελλο, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό στον 4ο γύρο από το 0-1 στην έδρα της 4ης κατηγορίας Λέσα. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Ζιλ Βισέντε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος  ο δεξιός μπακ Ζε Κάρλος.

Στην αντίπερα όχθη, 2-0 φιλοξενώντας τη Μποαβίστα, με τα «λιοντάρια» να πανηγυρίζουν την ένατη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και να παραμένουν στην κορυφή με συγκάτοικο την Πόρτο. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, το 1-0 στην έδρα της 2ης κατηγορίας Πεναφιέλ, με το οποίο η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας εδραιώθηκε στην 1η θέση του 2ου ομίλου του Λιγκ Καπ. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία για την Σπόρτινγκ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος  ο Βραζιλιάνος επιθετικός Μπρούνο Ταμπάτα. Εκτός επίσης λόγω COVID-19 οι επιθετικοί Τομάς και Καμπράλ, ενώ με πρόβλημα τραυματισμού ο Ισπανός μπακ – χαφ Πέδρο Πόρο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ζιλ Βισέντε και πέντε για την Σπόρτινγκ, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Μπαρσέλος.

Σε καλή κατάσταση η Ζιλ Βισέντε, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική και από εντυπωσιακό σερί η Σπόρτινγκ, εκτιμώντας πως η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας έχει βάθος στο ρόστερ και μπορεί να πάρει αυτό που θέλει σήμερα, παρά τις απουσίες που υπάρχουν.

Εκτίμηση:  2

(Visited 1.216 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x