ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λίγκ Καπ Αγγλίας: Τότεναμ- Γουέστ Χαμ

Λίγκ Καπ Αγγλίας: Τότεναμ- Γουέστ Χαμ
Spread the love

Δύο … Λονδρέζες έρχονται απόψε αντιμέτωπες αλλά μονάχα η μια θα χαμογελάσει απόψε. Η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε έχει να κερδίσει τον συγκεκριμένο θεσμό από το 2008 ενώ η Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες , που παραμένει μέσα και στους 3/4 στόχους της , δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην ιστορία της στο συγκεκριμένο τρόπαιο.

Η Τότεναμ παρά το γεγονός πως είχε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγώνων λόγω Covid19 και παρά τις όποιες απουσίες της άρεσε πολύ στο πρόσφατο 2-2 που έφερε με την Λίβερπουλ ειδικά με την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο.

Πλέον φαίνεται πως αφήνει πίσω της την κρίση αυτή και με δεδομένες έστω σταδιακά τις επιστροφές και κάποιων παικτών που έχουν ήδη νοσήσει θα επιδιώξει να πατήσει γκάζι για να καλύψει το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία και να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη 4άδα του πίνακα.

Απόψε καλείται να επιστρέψει και στις νίκες έχοντας μεταξύ άλλων να προασπίσει και την έδρα της όπου αριθμεί 9 νίκες σε 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ οι μοναδικές ήττες έχουν έλθει από την Τσέλσι και την Μάντσεστερ.Γ.

Οι: Κριστιάνο Ρομέρο – Ράιαν Σεσενιόν είναι οι μοναδικές απουσίες των γηπεδούχων που θα παραταχτούν με το “3-5-2” και πολλούς βασικούς αφού θέλει να ανακτήσει χαμένο αγωνιστικό ρυθμό.

Τα “σφυριά” αριθμούν μόλις 1/6 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχουν καταφέρει να βρούνε δίχτυα σε κανένα από τα τρία τελευταία ματς που είχαν απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες φαίνεται να “ξεφουσκώνει” στην σημαντικότερη καμπή του πρωταθλήματος- παραδοσιακά είναι στο τέλος Δεκεμβρίου με τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στις Γιορτές- αλλά από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, στους “16” του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της και στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους: Ζουμά, Ογκμπόνα, Κρίσγουελ, Φρέντερικς και Κουφάλ ενώ θα παρατάξει την ομάδα του στο κλασικό σχηματισμό “4-2-3-1” με ένα κράμα από βασικούς και αναπληρωματικούς παίκτες.

Προϊστορία: 52-26-43. Στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα της Τότεναμ στις 18/10/20 είχαν έλθει ισόπαλες με 3-3 με τα “σφυριά” να πετυχαίνουν 3 γκολ στο τελευταίο 10λεπτο σε εκείνο το ματς!

* Η Τότεναμ ήταν πολύ ανταγωνιστική κόντρα στην Λίβερπουλ και ο Χάρι Κέιν ( που θα έπρεπε να αποβληθεί) βρήκε μετά από καιρό ξανά δίχτυα. Στον αντίποδα η Γουέστ Χαμ δείχνει να κάνει “κοιλιά” και δεν σκοράρει καν τελευταία. Πάω με το momentum των γηπεδούχων δίχως να παραγνωρίζω πως η Γουέστ Χαμ έχει ήδη αποκλείσει στην φετινή της πορεία στην διοργάνωση τόσο την Μάντσεστερ.Γ όσο και την Μ.Σίτι! Στο 2,20 αγοράζω τον Άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 392 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x