ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Φαμαλικάο – Μπελενένσες  

Πορτογαλία: Φαμαλικάο – Μπελενένσες  
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή, με την Φαμαλικάο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 από την ουραγό Μπελενένσες.

Δύο νίκες για την Φαμαλικάο στο πρωτάθλημα με το κλείσιμο σχεδόν του 1ου γύρου και αυτές μακριά από το γήπεδο της, με πιο πρόσφατη το εντυπωσιακό 5-2 σε βάρος της Μποαβίστα στις αρχές Νοεμβρίου. Επιτυχία πάντως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το προ δέκα περίπου ημερών 2-2 στην έδρα της 5ης στον βαθμολογικό πίνακα, Εστορίλ. Εντός έδρας επίσης αποκλεισμός στην διαδικασία των πέναλτι στην φάση των «16» του κυπέλλου από την Πορτιμονένσε, κάτι πάντως που δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία από την στιγμή που βασικός στόχος πλέον είναι να σωθεί η κατηγορία. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Φαμαλικάο, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ με θέματα COVID-19, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί ακόμα ο αριθμός των παικτών και των μελών της ομάδας.

Στον αντίποδα, μία ακόμα ομάδα που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την πανδημία η Μπελενένσες, με αυτό όμως να μην αποτελεί ταυτόχρονα και άλλοθι για τη μόλις μία νίκη της στο πρωτάθλημα και φυσικά την τελευταία θέση. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα στο πρωτάθλημα το προ δέκα περίπου ημερών 0-1 στην έδρα της Μπράγκα, σημειώνοντας πάντως, πως η Μπελενένσες ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε αυτή της 2ης κατηγορίας Ρίο Άβε, στη νοκ άουτ μονομαχία τους που ακολούθησε για την φάση των «16» του κυπέλλου.  Μπροστά στο σκορ η Μπελενένσες στο ένατο μόλις λεπτό, το 1-1 στην συνέχεια από την Ρίο Άβε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (43΄), ενώ αποκλεισμός για τη «μικρή» ομάδα της Λισαβόνας στην διαδικασία των πέναλτι. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Μπελενένσες, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ κάτι ανάλογο και για αυτή με τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω COVID-19, τα οποία πάντως είναι λιγότερα αριθμητικά σε σχέση με την Φαμαλικάο.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-1 για την Φαμαλικάο το 2019, ενώ 0-0 στον αγώνα του περσινού πρωταθλήματος, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπελενένσες.

Ματς πραγματικός γρίφος από την στιγμή που υπάρχουν προβλήματα λόγω COVID-19 και στις δύο ομάδες και δεν έχουν διευκρινιστεί μάλιστα αν αφορούν παίκτες ή μέλη της αποστολής και είναι άγνωστο επίσης, μέχρι και την τελευταία στιγμή αν θα διεξαχθεί ή όχι ο αγώνας.

Καθαρά ενδεικτική, βάση των παραπάνω η πρόταση στον «άσο» (1).

(Visited 301 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x