ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1 : Σάντερλαντ -Σέφιλντ Γουεν.

Λιγκ 1 : Σάντερλαντ -Σέφιλντ Γουεν.
Spread the love

Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Λιγκ 1.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση είναι η Σάντερλαντ η οποία μετράει αήττητο έξι αγώνων (3-3-0) με πιο πρόσφατο το 0-3 επί της Ντονκάστερ  μακριά απο την έδρα της.  Εντός έδρας  βγάζει μία φοβερή συνέπεια τον τελευταίο καιρό(3-1-0) έχοντας ισοπαλία μόνο με την Οξφορντ (1-1) ενώ η τελευταία ήττα καταγράφεται τέλη Οκτώβρη από την Τσάρλτον με 1-0. Υπάρχουν απουσίες στην μεσαία γραμμή με τις οποίες έχει μάθει να παίζει η ομάδα που  αν κερδίσει  θα ξεπεράσει την Ρόδεραμ στην κορυφή.

Η Σέφιλντ  είναι αήττητη για 12 παιχνίδια (5-7-0) ,αλλά το κακό για αυτή είναι ότι οι 7 ισοπαλίες την κρατάνε πίσω αρκετά  πίσω στη βαθμολογία και ουσιαστικά εκτός 6 άδας μιας και είναι 8 η και στο -10 απο την κορυφή ,αλλά και στο -5 απο την 6η Γουίκομπ.  Νεότερη απουσία αυτή του τιμωρημένου αμυντικού Λουόνγκο για τις “κουκουβάγιες” που εκτός έδρας έχουν 3-5-0.

Προϊστορία:  2-2-3 ,με δύο σερί διπλά.

Εκτίμηση: Δύο φορμαρισμένες ομάδες, με τη Γουένστει να έχει πιο μεγάλο άγχος για το ματς, αλλά ένα καλό μομέντουμ και λόγω ψυχολογίας ,αλλά και προϊστορίας ,όσο και αγωνιστικής δυναμικής μακριά από την έδρα της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /Χ2

(Visited 329 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x