ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1 (Κυριακής)

Λιγκ 1 (Κυριακής)
Spread the love

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται  η ούτως άλλως κουτσουρεμένη αγωνιστική της Λιγκ 1

Μόρκαμπ-Ντονκάστερ

Παράξενος ο φαβοριτισμός της γηπεδούχου που είναι οριακά κάτω από τη ζώνη  και χρειάζεται βαθμούς για να σωθεί.Μετρά 1-4-2 στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει έχοντας κερδίσει μόνο τη Φλίτγουντ και αυτή εκτός έδρας με 1-2. Πιο πρόσφατη η ήττα από την Κρού με 1-2 σε ένα ματς που ήταν καλύτερη αλλά όχι κυνική. Εντός έχει  3-4-5..

Η Ντονκάστερ, έκανε τη νίκη απέναντι στη Σριούσμπερι και ανάσανε, αλλά την πάτησε απέναντι στην Σάντερλαντ, χάνοντας εύκολα 0-3 και  χωρίς να κάνει τελική. 1-1-4  έχει στα τελευταία ματς ,ενώ βρίσκεται στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς και το απίστευτο 0-1-10 μακριά από τν έδρα της .

Προϊστορία: Μία φορά έχουν παίξει την τελευταία δεκαετία και τη σεζόν 16-17 η Ντονκάστερ νίκησε με 1-5.

Εκτίμηση:  H Μόρκαμπ παίζει εντός, αλλά έχει να κερδίσει από το Σεπτέμβρη(2-0 τη Λινκολν. Η Ντονκάστερ  ήταν κακή με τη Σάντερλαντ ,αλλά  απέναντι στην Μόρκαμπ  έχει ευκαιρία για  να πολεμήσει.

  ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ.

Σριουσμπερι -Σεφιλντ Γιουν

Μετά από δύο νίκες, κόντρα σε Τσέλτεναμ και Φλίτγουντ, η Σριούσμπερι έμεινε στο στείρο 0-0  κόντρα στην Ακρινγκτον.  Ενα παιχνίδι που πήγε ουσιαστικά για την ισοπαλία και την πέτυχε. Με 26 βαθμούς είναι κοντά στον στόχο της σωτηρίας  αλλά ουσιαστικός στόχος να είναι να βρίσκεται στην πρώτη  δεκάδα. Εντός έδρας έχει 6-3-3,

Η Γουένστει  διασύρθηκε με 5-0 από τη Σάντερλαντ χάνοντας αήττητο δύο μηνών.  Αποτέλεσμα που την “έριξε” στους 37 βαθμούς  και πιά στο -8 από την  6η θέση, ύστερα από τη νίκη της Γουίκομπ στο “Βάλει”. Εκτός έχει 4-6-2 και ουσιαστικά αν χάσει και σήμερα θα έχει πολλά προβλήματα.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: H Σριούσμπερι βγάζει δυναμική ,η Σέφιλντ έρχεται απο πεντάρα, θα ρισκάρω με τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1  

 

(Visited 413 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x