ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Γαλλίας: Λανς – Λιλ

Κύπελλο Γαλλίας: Λανς – Λιλ
Spread the love

Ντέρμπι μίσους ανάμεσα στη Λανς και τη Λιλ, με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της φάσης των «32» του κυπέλλου Γαλλίας. Νοκ άουτ αναμέτρηση, στην οποία μάλιστα σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Αρκετό ζόρι για τη Λανς στον προηγούμενο γύρο στη νοκ άουτ μονομαχία της στην έδρα της 5ης κατηγορίας Πουατιέ, στην οποία πάντως πανηγύρισε την πρόκριση και δεν έπεσε φυσικά «θύμα» έκπληξης, με το υπέρ της 1-0. Αυτή πάντως, ήταν και η μοναδική της νίκη το τελευταίο δίμηνο σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς στο πρωτάθλημα δεν είχε νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές του 2021, μετά και το 1-2 στη Νίκαια από την τοπική Νις στις 22 Δεκεμβρίου, στο οποίο μάλιστα έπεσε «θύμα» ανατροπής. Τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Γκραντίτ, ενώ με την εθνική Καμερούν για το Κόπα Άφρικα ο επιθετικός Γκαναγκό.

Στον αντίποδα, σε εντελώς διαφορετικό momentum η πρωταθλήτρια Λιλ, η οποία βελτιώθηκε μετά το μουδιασμένο της ξεκίνημα και η οποία παραμένει αήττητη για 11 συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετά το 1-2 στην έδρα της Παρί για το πρωτάθλημα στις 29 Οκτωβρίου, όπου έπεσε μάλιστα «θύμα» ανατροπής. Πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς τερμάτισε στην 1η θέση του 7ου ομίλου, έχοντας απέναντι την Σάλτσμπουργκ, την Σεβίλλη και την Βόλφσμπουργκ, ενώ εύκολο σχετικά 3-1 στον προηγούμενο γύρο φιλοξενώντας την 2ης κατηγορίας Οσέρ. Ανατροπή επίσης στο προ 15 περίπου ημερών τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα στην έδρα της Μπορντό, με το υπέρ της 3-2 να την φέρνει στην 8η θέση και στο +1 από την 9η στον βαθμολογικό πίνακα σημερινή της αντίπαλο. Προβλήματα πάντως λόγω COVID-19, ενώ τιμωρημένος ο Τούρκος επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-0 για τη Λιλ το 2021, ενώ 0-0 το 2014, σε δύο αναμετρήσεις την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Λανς.

Σε καλύτερο momentum η πρωταθλήτρια Λιλ, αλλά ταυτόχρονα με προβλήματα, την στιγμή μάλιστα που μιλάμε για ντέρμπι μίσους και ταυτόχρονα νοκ άουτ αναμέτρηση κυπέλλου. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 415 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x