ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Γρανάδα – Μπαρτσελόνα  

Ισπανία: Γρανάδα – Μπαρτσελόνα  
Spread the love

Πρεμιέρα του 2ου γύρου στη La Liga, με την Γρανάδα να θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, καθώς είναι αήττητη στο πρωτάθλημα από τις 26 Νοεμβρίου και για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές, την στιγμή πάντως που η «λαβωμένη» από COVID-19 και γενικότερα από προβλήματα, Μπαρτσελόνα, «τρέχει» το δικό της σερί.

Δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Γρανάδα στο γήπεδο της στο κλείσιμο του 2021, με 4-1 αρχικά σε βάρος της Μαγιόρκα και 2-1 ακολούθως με την Ατλέτικο, ενώ 0-0 στην έδρα της Έλτσε στο πρώτο της ματς στο νέο έτος, σε μια αναμέτρηση πάντως, που το τελικό σκορ άφησε πικρή γεύση και στις δύο ομάδες. Πιο απειλητική και με ένα οριζόντιο δοκάρι η Έλτσε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ με παίκτη παραπάνω η Γρανάδα στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρει να εκμεταλλευτεί τόσο το αριθμητικό της πλεονέκτημα όσο και τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Γρανάδα, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα στο «Λος Κάρμενες», ενώ πάγια πλέον τα προβλήματα που υπάρχουν από τραυματισμούς και COVID-19.

Στον αντίποδα, πολλά τα προβλήματα εδώ και καιρό στη Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του 41χρονου Τσάβι όμως να βγάζει χαρακτήρα. Δραματικό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 3-2 αρχικά φιλοξενώντας την Έλτσε, 1-1 ακολούθως στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιχθουάν» με την Σεβίλλη και 1-0 στη Μαγιόρκα σε βάρος της ομώνυμης ομάδας στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στην 5η θέση, ενώ ανατροπή μεσοβδόμαδα στο κύπελλο στην έδρα της 3ης κατηγορίας Λιναρές. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για τη Μπαρτσελόνα, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Καμπ Νόου», ενώ πάγια πλέον και για αυτή τα προβλήματα που υπάρχουν από τραυματισμούς και COVID-19.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γρανάδα και επτά για τη Μπαρτσελόνα, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λος Κάρμενες», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Η Μπαρτσελόνα παρά τα προβλήματα που έχει έβγαλε χαρακτήρα, με αυτό όμως να μην δικαιολογεί την χαμηλή τιμή που την συνοδεύει στο «σπίτι» της πάντα υπολογίσιμης Γρανάδα, ειδικά σε μια δύσκολη έδρα όπως το «Λος Κάρμενες».

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 290 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x